OVER ONS

Bij Kunstgrasservice willen we dat u op ieder gewenst ogenblik kunt genieten van uw tuin. Een mooi, schoon gazon is daarvoor onmisbaar. Daarom helpen wij u met de aanleg van onderhoudsvriendelijke, realistische kunstgras gazons. Hiermee creëren we een fijne, groene leefomgeving die op ieder moment uitnodigt om heerlijk in te spelen en te ontspannen. Dat doen we met een team van jonge, enthousiaste medewerkers die graag een stapje extra doen om de kunstgrasvoorziening te realiseren die feilloos aansluit op uw wensen en verwachtingen. Wij zijn immers pas helemaal tevreden als u dat ook bent.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras plaatsen?

NATUURLIJK KUNSTGRAS

Kan uw leefomgeving wel wat extra groen gebruiken? Heeft u genoeg van het onderhoud aan uw gazon? Of zoekt u een geschikte ondergrond voor een speelplaats, speeltuin of speelveldje? Kom dan gerust eens langs in onze kijktuin in Wetteren. Hier kunt u alle kunstgrassen bekijken in realistische gazons en de mogelijkheden bespreken met een van onze experts.

Innovaties Royal Grass® kunstgras

GEEN UITDAGING TE GROOT

Bij Kunstgrasservice kunnen wij uw volledige project realiseren, zonder dat u zich zelf ergens zorgen over hoeft te maken. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien wij u van de informatie die u nodig heeft om het juiste kunstgras te kiezen. We maken een volledig op maat gemaakt ontwerp en legplan, stemmen de ondergrond af op het beoogde gebruik van de grasmat en voeren alle grond- en graafwerken uit. Uiteraard zorgen we voor een professionele installatie van het kunstgras en we kunnen het geheel afwerken met passende borders, bomen en plantenbakken. Dat doen we volledig met ons eigen team van specialisten. Op die manier kunnen we de lijnen kort houden, zo efficiënt mogelijk werken en misverstanden voorkomen. Voordat u het weet kunt u genieten van uw nieuwe kunstgrasveld.

VAKKUNDIGE INSTALLATIE

Een vakkundige installatie en een geschikte ondergrond of onderbouw zijn cruciaal voor een mooie grasmat die u kunt gebruiken zoals u voor ogen heeft. Helaas onderschatten veel mensen wat er komt kijken bij het leggen van kunstgras, wat regelmatig zorgt voor problemen als verzakkingen, plassen die blijven staan of beschadigingen aan de grasmat. Door onze jarenlange ervaring en onze volledige focus op de aanleg van tuinen en andere voorzieningen met kunstgras, weten we bij Kunstgrasservice voor iedere toepassing gelukkig precies waar de installatie aan moet voldoen. Bij het aanleggen van uw kunstgras houden we altijd zorgvuldig rekening met het beoogde gebruik, maar ook met zaken als de inval van het zonlicht en de prominente kijkrichtingen. We komen vooraf altijd op locatie langs om de nodige opmetingen te verrichten en de bodem te inspecteren. Aan de hand daarvan maken een zorgvuldig legplan. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken, terwijl het snijverlies tot het minimum beperkt blijft.

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Met veel plezier en energie doen we er bij Kunstgrasservice iedere dag alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Het uitgangspunt: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom ontvangt u als klant een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat u pas hoeft te betalen als alles helemaal naar wens is.

OVER ONS KUNSTGRAS

Bij Kunstgrasservice kiezen we voor het meest natuurgetrouwe kunstgras. Daarom werken we uitsluitend met Royal Grass®. Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor in een leef- en speelomgeving en bootst alle uiterlijke kenmerken van echt gras tot in de kleinste details na. Zo hebben de vezels microscopisch kleine vezels die het zonlicht op een natuurlijke manier weerkaatsen. Verder zijn de sprieten, net als echt gras, voorzien van een V-vorm met een nerf in de lengte van het blad. Daarnaast kroest het gras op een zeer natuurgetrouwe manier.

Voordelen Royal Grass®
Menu