KUNSTGRAS GARANTIE

Als u kunstgras laat leggen in uw tuin of voor een andere toepassing dan vertrouwt u erop dat u er jarenlang van kunt genieten. Maar wat als er onverhoopt toch iets mis is met uw grasmat? Ons Royal Grass® kunstgras wordt geleverd met een gefaseerd aflopende garantie van 15 jaar die geldt voor alle gebreken die redelijkerwijs kunnen worden geweten aan de fabricage van de grasmat.

Hoe uw grasmat er exact uit zal zien na verloop van tijd, bijvoorbeeld 15 jaar, is moeilijk te zeggen, omdat dit afhankelijk is van factoren als de mate en intensiteit van het gebruik. Dit kan per eigenaar sterk variëren. Royal Grass® kan wel verzekeren dat het kunstgras gedurende deze periode minimaal geschikt blijft voor gebruik zoals omschreven. Daarom is de garantietermijn vastgesteld op 15 jaar. De garantieperiode gaat in op het moment dat de grasmat wordt aangeleverd.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Bij Kunstgrasservice werken we zo graag met Royal Grass® omdat het kunstgras simpelweg een onberispelijke kwaliteit heeft. Alle kunstgrassen zijn voorzien van een dubbele backing, uv-bescherming en hebben de perfecte verhouding tussen vezelsamenstelling, rij-breedte en knoopafstand. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur, die wordt ondersteund door een garantie van 15 jaar. Royal Grass® is verder gegarandeerd veilig voor mens, dier en milieu. Het kunstgras wordt gemaakt (en onafhankelijk getest) volgen de strengste richtlijnen (EN 71-3). Dit is dezelfde normering als waar kinderspeelgoed aan moet voldoen. Hierdoor weet u zeker dat het kunstgras bijvoorbeeld geen zware metalen of PAK’s bevat.

Voordelen Royal Grass®

GARANTIECERTIFICAAT AANVRAGEN

Heeft u Royal Grass® laten plaatsen? Dan kunt u hier uw garantiecertificaat aanvragen. Dit is alleen mogelijk als u de installatie uit heeft laten voeren door een erkende Royal Grass® installateur.

kunstgras garantie

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Is er onverwachts iets mis met uw door ons geplaatste Royal Grass® kunstgras? Dan komen we uiteraard bij u langs om de situatie te beoordelen. Als een erkend dealer als Kunstgrasservice een gebrek constateert dat valt onder de garantie, dan zorgen wij er in samenwerking met Royal Grass® voor dat het betreffende deel van de grasmat hersteld of vervangen wordt. Het oppervlak dat vervangen wordt is daarbij gelijk aan het gedeelte waaraan het gebrek is vastgesteld.

De garantie die Royal Grass® biedt, is gefaseerd aflopend. Dat houdt in dat Royal Grass® het percentage van de actuele verkoopprijs vergoedt, dat overeenkomt met het verstreken aantal gebruiksjaren. De eerste acht jaar vergoedt Royal Grass® de kosten voor het herstellen of vervangen van de grasmat volledig. Van het negende tot en met het twaalfde gebruiksjaar compenseert Royal Grass® de helft en het 13e, 14e en 15e jaar vergoedt Royal Grass® 25 procent. Het gedeelte dat niet door Royal Grass® wordt gedekt, dient de eigenaar zelf te betalen.

Royal Grass® zorgt in samenwerking met de dealer voor het afvoeren en recyclen van de defecte stukken kunstgras.

Menu