0495 374797 info@kunstgrasservice.be

Kunstgras

Kunstgras is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor veel mensen is het onmogelijk om hun natuurgras in een goede staat te houden. Als de kinderen er op spelen, wordt het gras kaal gelopen. Na een regenbui wordt uw gazon een modderpoel met alle gevolgen van dien. Of uw tuin heeft schaduwrijke plekken en wil het gras er gewoonweg niet groeien. De ander werkt de hele week, is laat thuis en wil die spaarzame vrije tijd die hij of zij heeft niet besteden met het onderhouden van de tuin.

Kunstgras prijzen

Als tuinaannemer komen wij hier dagelijks mee in aanraking. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in dit tuinproduct en werken onder de naam Kunstgrasservice. Wij leveren perfect werk, gegarandeerd. Elke keer weer. Elke situatie is anders. Ieder heeft zo zijn eigen wensen.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij zijn de partij die u adviseert, het grastapijt zal leggen, en U service verleent nadien. Meer informatie over de verschillende prijzen kunt u hier vinden.

Toepassingen

Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig. Royal Grass kunstgras is aantoonbaar 100% veilig. En ons gras blijft lang mooi. Daarom kan het voor veel toepassingen gebruikt worden. Als alternatief voor een natuurgras gazon. Ook populair als vloerbedekking op een balkon of dakterras. De laatste jaren in het plaatsen van kunstgras op (platte) roofings ook populair.

En sommige kinderen vinden een mooi groen grastapijtje in hun slaapkamer helemaal het einde!

Kunstgras tuin

Voordelen van kunstgras

We kennen inmiddels de vele voordelen van kunstgras. Onderhoud is minimaal. En is plezierig in gebruik. U kunt veel intensiever gebruik maken van uw gazon dan met natuurgras mogelijk zou zijn. Voor een gezin met kleine kinderen is dit een uitkomst. De voordelen zoals nooit meer maaien en nooit meer water geven zijn bekend.

Met Royal Grass kunstgras bent u jarenlang verzekerd van een prachtig gazon. Een product met een lange levensduur dat perfect geschikt is voor kinderen en huisdieren. Laat u wel goed informeren want er is veel verschil in kwaliteit.

Maar welk type kunstgras is goed?

Wij werken met een betrouwbaar kunstgras merk. De herkomst van de producten is duidelijk. En kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit geeft u zekerheid want mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan zullen wij alles doen om dit op te lossen. Daarom werken wij met Royal Grass kunstgrassen. Een bewezen kwaliteit met de meest natuurlijke uitstraling. Het merk is al sinds 2003 actief. Wij vinden het belangrijk 100% erop te kunnen vertrouwen dat het grastapijt veilig is voor u als gebruiker, maar ook jarenlang mooi blijft. Wij zijn tuinaannemers, wij houden van groen en leven en adviseren u graag bij de kopen van uw grastapijt.

In België zijn wij in 4 regio’s actief met Royal Grass. Te weten West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen / Brabant.