Altijd een stralend gazon?

Met kunstgras ligt uw gazon er altijd prachtig bij, terwijl u nauwelijks omkijken heeft naar het onderhoud ervan. Ons kunstgras is nauwelijks van echt te onderscheiden en zeer slijtvast.

Interesse in kunstgras en wilt u direct contact met onze adviseurs?

Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field
Fill out this field
Olivier-serrien

Uw kunstgras specialist

Kunstgras is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor veel mensen is het onmogelijk om hun natuurgras in een goede staat te houden. Als de kinderen er op spelen, wordt het gras kaal gelopen. Na een regenbui wordt uw gazon een modderpoel met alle gevolgen van dien. Of uw tuin heeft schaduwrijke plekken en wil het gras er gewoonweg niet groeien. De ander werkt de hele week, is laat thuis en wil die spaarzame vrije tijd die hij of zij heeft niet besteden met het onderhoud van de tuin.

Bel: 0495 374797  |  Wij staan voor u klaar!

DESKUNDIG ADVIES, VAKKUNDIGE REALISATIE

Als kunstgras specialist komen wij hier dagelijks mee in aanraking. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in dit tuin product. Wij leveren perfect werk, gegarandeerd. Elke keer weer. Elke situatie is anders. Ieder heeft zo zijn eigen wensen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij zijn de partij die u adviseert, het grastapijt zal leggen, en U service verleent nadien. Meer informatie over de verschillende prijzen kunt u hier vinden.

KIANO

Door het bruine mosdraad en de zachte vezel is dit kunstgras geschikt voor vele toepassingen. Door zijn heavy duty latex backing is dit gras van zeer hoge kwaliteit. Het ideale gras voor hevige betreding.

Lengte vezels: 20 mm

€ 17,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

EXTREME

Dit fijne olijfgroene gras met een klassieke maaihoogte heeft een zijdezacht e vezel. Hierdoor is dit gras zeer aangenaam op te lopen. Door zijn meerdere tinten groene vezel is deze niet van een echte gazon weg te denken.

Lengte vezels: 35 mm

€ 24,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

MINO

Een muntgroene grasspriet die heel aangenaam voelt om in te liggen bij warme zomerse temperaturen. Dit Zomersgroen gras ziet eruit als een pas gemaaide gazon en is een genot om met blote voeten te betreden.

Lengte vezels: 40 mm

€ 29,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

JOY

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

Lengte vezels: 30 mm

€ 33,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

JOSY 36

De Josy 36 is de kleine broer van de twee. Dit olijfkleurig gras heeft een zeer wilde look met een bruine mossige onderlaag. Hierdoor creert het  gazon een Mid-summer feeling.

Lengte vezels: 36 mm

€ 33,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

JOSY 47

De Josy 47 is de grote broer van de twee Josy-varianten. Dit kunstgras heeft extra dikke lange sprieten die  zorgen voor een zacht en nog een denser gevoel en wildere graslook.

Lengte vezels: 47 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

NATURAL

De naam zegt al voor over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect geven tevens een natuurlijke uitstraling aan jouw tuin.

Lengte vezels: 45 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

INTENSE

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Dit gras is geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

Lengte vezels: 45 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

VOORDELEN KUNSTGRAS

We kennen inmiddels de vele voordelen van kunstgras. Onderhoud is minimaal. En is plezierig in gebruik. U kunt veel intensiever gebruik maken van uw gazon dan met natuurgras mogelijk zou zijn. Voor een gezin met kleine kinderen is dit een uitkomst. De voordelen zoals nooit meer maaien en nooit meer water geven zijn bekend. Met ons kunstgras bent u jarenlang verzekerd van een prachtig gazon. Een product met een lange levensduur dat perfect geschikt is voor kinderen en huisdieren. Laat u wel goed informeren want er is veel verschil in kwaliteit.

TOEPASSINGEN

Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig en is 100% veilig. En ons gras blijft lang mooi, 11 jaar garantie. Daarom kan het voor veel toepassingen gebruikt worden. Als alternatief voor een natuurgras gazon. Ook populair als vloerbedekking op een balkon of dakterras. De laatste jaren in het plaatsen van kunstgras op (platte) roofings ook populair. En sommige kinderen vinden een mooi groen grastapijtje in hun slaapkamer helemaal het einde!

LATEN PLAATSEN OF ZELF DOEN

Wanneer u besluit kunstgras aan te plaatsen dan kunt u bij ons terecht. Ons team van specialisten legt het graag voor u aan. Bent u handig en wilt het liever zelf aanleggen? Dat kan ook. U kunt het kunstgras bij ons kopen, wij kunnen u ook enkele tips geven voor een mooie installatie.

Kiest u voor kunstgras aanleg door ons team, dan zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtig gazon. Wij verzorgen de verwijdering van de oude grasmat, of bestrating, Indien nodig leggen we drainage aan. Daarna wordt het kunstgras geplaatst, en ingezand om uw gazon mooi af te werken.

WELK TYPE KUNSTGRAS IS GOED

Wij werken met een betrouwbaar kunstgras merk. De herkomst van de producten is duidelijk. En kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit geeft u zekerheid want mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan zullen wij alles doen om dit op te lossen. Ons kunstgras heeft een bewezen kwaliteit met een zeer natuurlijke uitstraling. Wij vinden het belangrijk 100% erop te kunnen vertrouwen dat het grastapijt veilig is voor u als gebruiker, maar ook jarenlang mooi blijft. Wij zijn tuinaannemers, wij houden van groen en leven en adviseren u graag bij de kopen van uw grastapijt.

Het beste kunstgras, de beste service

Met kunstgras in de tuin geniet u het hele jaar door van een fraai gazon dat gegarandeerd mooi groen blijft en nauwelijks onderhoud vergt. Maak u nooit meer druk om kinderen die met vuile kleding binnenkomen na het spelen in de tuin en laat uw honden lekker ravotten op het gazon. Ons kunstgras is daarnaast ook erg geschikt voor sport- en speltoepassingen, bijvoorbeeld op het schoolplein. Als kunstgrasspecialist voor Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen verzorgen wij ieder project van begin tot eind, van advies tot realisatie en van ontwerp tot vakkundig kunstgras leggen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom geven we een 100% tevredenheidsgarantie.

Waarvoor wilt u het kunstgras gebruiken?

Vraag met enkele klikken een vrijblijvende richtofferte aan

Realisaties

Kunstgrasservice heeft in de loop der jaren tal van fraaie kunstgrasprojecten gerealiseerd in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ontdek in onderstaande artikelen hoe wij dat gedaan hebben en doe inspiratie op voor uw eigen tuin.

Kunstgras speelveld

Kunstgras speelveld voor basisschool

Het is een veelvoorkomend probleem op schoolpleinen: een grasveld dat helemaal versleten is. Ook basisschool het Sint-Jozefscollege in Aalst kampte…
Putting green aanleggen

Putting green aanleggen

Wilt u graag een minigolf of putting green aanleggen in uw tuin, bij een sportvereniging of op een andere locatie?…