KUNSTGRAS AALST

Realiseer met behulp van Kunstgrasservice de mooiste gazons met kunstgras in Aalst. Met kunstgras geniet u het hele jaar door van een grasveld dat er prachtig bijligt, zonder dat u veel tijd hoeft te besteden aan het onderhoud.

Het kopen van kunstgras is een langetermijninvestering. Daarom streven wij ernaar onze klanten in Aalst van begin tot eind te begeleiden, van het ontwerp tot de installatie en van het allereerste advies tot de afwerking. Gedurende het gehele project heeft u een contactpersoon die altijd voor u klaarstaat om u te informeren over alles wat er komt kijken bij het kunstgras plaatsen. Door onze specialisatie in kunstgras weten wij precies welk soort geschikt is voor welke doeleinden en kunnen wij uw grasmat op een vakkundige wijze plaatsen.

Kunstgras-Aalst

WELKE SOORT GRASTAPIJT

Maar welk soort kunstgras kunt u het best kiezen? De kunstgras prijzen varieren nog al. Bij Kunstgrasservice hebben we een uitgebreide collectie met verschillende soorten kunstgras. Bent u op zoek naar een lang en weelderig model of wilt u liever een korte, strakke grasmat? Koopt u het kunstgras voor in uw tuin, is het bedoeld voor op het balkon of als ondergrond voor een mooie speeltuin in Aalst? Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren van het kunstgras dat voldoet aan al uw wensen.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

NATURAL
KGS-NATURAL-3

De naam zegt al veel over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

JOY
KGS-JOY-3

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

INTENSE
KGS-INTENSE-4

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

KUNSTGRAS AALST PLAATSEN

Als kunstgras specialist in Aalst kunnen wij het kunstgras op vakkundige wijze voor u plaatsen. Als klant heeft u zelf nergens omkijken naar. Van de grondwerkzaamheden tot het aanleggen van drainage en de installatie van de grasmat realiseren wij het project. Daarbij maakt het niet uit of uw tuin groot of klein is. Wilt u misschien kunstgras op uw balkon of dakterras? Als ondergrond voor een schoolplein of speeltuin? Het is allemaal mogelijk. Bij Kunstgrasservice leggen we ook kostenbesparend kunstgras aan voor groen in de openbare ruimte in Aalst.

KUNSTGRAS SHOWTUIN

Het mooiste kunstgras gaat gepaard met de best service. Een goed voorbeeld daarvan is onze fraaie kijktuin in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Aalst. Hier kunt u de verschillende modellen uit onze collectie uitgebreid bestuderen. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de voordelen van kunstgras.