KUNSTGRAS AALST

Kunstgras plaatsing

KUNSTGRAS AALST

Realiseer met behulp van Kunstgrasservice de mooiste gazons met kunstgras in Aalst. Met kunstgras geniet u het hele jaar door van een grasveld dat er prachtig bijligt, zonder dat u veel tijd hoeft te besteden aan het onderhoud. Wij verkopen uitsluitend Royal Grass® kunstgras. Dit merk produceert kunstgras dat speciaal is ontwikkeld voor tuindoeleinden. Hierdoor heeft het kunstgras een ongekend realistisch uiterlijk; de meeste mensen kunnen het niet eens van echt gras onderscheiden.

KUNSTGRAS KOPEN

Het kopen van kunstgras is een langetermijninvestering. Daarom streven wij ernaar onze klanten in Aalst van begin tot eind te begeleiden, van het ontwerp tot de installatie en van het allereerste advies tot de afwerking. Gedurende het gehele project heeft u een contactpersoon die altijd voor u klaarstaat om u te informeren over alles wat er komt kijken bij het kunstgras plaatsen. Door onze specialisatie in kunstgras weten wij precies welk soort geschikt is voor welke doeleinden en kunnen wij uw grasmat op een vakkundige wijze plaatsen.

Een grasmat die net zo mooi is als een grasveld in de vrije natuur, maar dan zonder het onderhoud van natuurgras. Met Royal Grass® geniet u van kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Royal Grass® heeft de uiterlijke kenmerken van natuurgras namelijk tot in de kleinste details nagebootst. Door verschillende gepatenteerde technologieën heeft iedere vezel bijvoorbeeld een unieke V-vorm en hebben zij stuk voor stuk een eigen groeirichting. Voorbijgangers zullen hierdoor niet eens doorhebben dat u kunstgras in de tuin heeft.

Kunstgras-Aalst

JARENLANGE LEVENSDUUR

Wanneer wij kunstgras voor u leggen, heeft de grasmat gegarandeerd een jarenlange levensduur. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van topkwaliteit kunstgras en de beste materialen. Het kunstgras heeft altijd een dubbele backing, is slijtvast en verkleurt niet door de zon. Klanten in Aalst krijgen dan ook 15 jaar garantie op hun nieuwe Royal Grass® kunstgras. Bovendien produceert Royal Grass® het kunstgras op een zeer milieuvriendelijke wijze.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

WELKE SOORT GRASTAPIJT

Maar welk soort kunstgras kunt u het best kiezen? De kunstgras prijzen varieren nog al. Bij Kunstgrasservice hebben we een uitgebreide collectie met verschillende soorten kunstgras. Bent u op zoek naar een lang en weelderig model of wilt u liever een korte, strakke grasmat? Koopt u het kunstgras voor in uw tuin, is het bedoeld voor op het balkon of als ondergrond voor een mooie speeltuin in Aalst? Onze specialisten helpen u graag bij het selecteren van het kunstgras dat voldoet aan al uw wensen.

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

KUNSTGRAS AALST PLAATSEN

Als erkende installateur van Royal Grass® kunstgras in Aalst kunnen wij het kunstgras op vakkundige wijze voor u plaatsen. Als klant heeft u zelf nergens omkijken naar. Van de grondwerkzaamheden tot het aanleggen van drainage en de installatie van de grasmat realiseren wij het project. Daarbij maakt het niet uit of uw tuin groot of klein is. Wilt u misschien kunstgras op uw balkon of dakterras? Als ondergrond voor een schoolplein of speeltuin? Het is allemaal mogelijk. Bij Kunstgrasservice leggen we ook kostenbesparend kunstgras aan voor groen in de openbare ruimte in Aalst.

KUNSTGRAS SHOWTUIN

Het mooiste kunstgras gaat gepaard met de best service. Een goed voorbeeld daarvan is onze fraaie kijktuin in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Aalst. Hier kunt u de verschillende modellen uit onze collectie uitgebreid bestuderen. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de voordelen van kunstgras.

Menu