BEZOEK ONZE KUNSTGRAS SHOWTUIN

Voorkom teleurstellingen en koop uw kunstgras niet direct na het zien van een staaltje. Het (laten) plaatsen van kunstgras is immers een investering voor de lange termijn en u wilt zeker weten dat de nieuwe grasmat aan al uw verwachtingen voldoet. Daarom hebben we bij Kunstgrasservice een ruime kunstgras showtuin aangelegd.

In onze showtuin in Wetteren zijn al onze kunstgrassen geplaatst als echt gazons in realistische opstellingen. Zo ziet u het kunstgras onder verschillende omstandigheden (zon en schaduw) en we hebben het kunstgras gecombineerd met verschillende soorten beplanting en bestrating, zodat u een uitstekend beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze kunstgras specialisten geven u graag een rondleiding door de kijktuin.

De showtuin is vrij te bezichtigen. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

SOORTEN KUNSTGRAS

Bij Kunstgrasservice beschikken we over de volledige Royal Grass®-collectie. Al deze kunstgrassen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn nog maar nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Onderling verschillen de modellen echter qua vezellengte, grasbezetting en kleur. In onze kijktuin ziet u de verschillende kunstgrassen naast elkaar zodat u deze goed kunt vergelijken. Gaat u voor het kunstgras met die lange, weelderige vezels of wilt u toch een wat strakker gazon met kort gemaaide sprieten?

WAAR U OP MOET LETTEN

Er zijn diverse zaken waar u rekening mee moet houden als u het kunstgras komt bekijken in onze kijktuin. Neem bijvoorbeeld het karakter van uw tuin in ogenschouw. Heeft u veel verharding in de tuin, verliezen de bomen en planten hun bladeren of heeft u juist veel groenblijvende planten. Als de meeste bomen en planten hun bladeren kwijtraken in de herfst, is het doorgaans verstandig te kiezen voor een kunstgras met een wat ”zachtere” kleur groen. Hetzelfde geldt voor een tuin met veel verharding. Heeft u een tuin die groen blijft, dan kunt u kiezen voor een kunstgras met een wat ”hardere” kleur groen.

LAAT U INFORMEREN

Als u kunstgras koopt, is het verstandig om u goed te laten informeren. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om het soort kunstgras en de onderbouw af te stemmen op de beoogde toepassing van het gazon. Wilt u het kunstgras bijvoorbeeld gebruiken voor spelende kinderen of huisdieren of voor een siertuin? Ook zijn sommige modellen beter geschikt voor op het balkon of dakterras en beschikken we over kunstgras dat speciaal is ontwikkeld om op te spelen. Onze experts kunnen u alles vertellen over de verschillende kunstgrassen uit onze collectie en u helpen met het uitkiezen van een model dat perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen.

ONZE SHOWTUIN

U vindt onze showtuin bij ons kantoor in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Gent.

Kwatrechtsteenweg 144, Wetteren

Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u zich tijdens uw bezoek aan onze kunstgras showtuin laten informeren door een van onze specialisten? Maak een afspraak en wij zorgen dat er iemand klaarstaat om u rond te leiden. Onze experts kunnen u alles vertellen over de specifieke eigenschappen van ieder model en u helpen met het vinden van een kunstgras dat past binnen uw budget en bij het beoogde gebruik. Als u besluit kunstgras bij ons te kopen, dan kunnen we het volledige project vervolgens voor u realiseren, inclusief voorbereidende werken en installatie.

Menu