KUNSTGRAS SHOWTUIN WETTEREN

Voorkom teleurstellingen en koop uw kunstgras niet direct na het zien van een staaltje. Het (laten) plaatsen van kunstgras is immers een investering voor de lange termijn en u wilt zeker weten dat de nieuwe grasmat aan al uw verwachtingen voldoet. Daarom hebben we bij Kunstgrasservice een ruime kunstgras showtuin aangelegd.

In onze showtuin in Wetteren zijn al onze kunstgrassen geplaatst als echt gazons in realistische opstellingen. Zo ziet u het kunstgras onder verschillende omstandigheden (zon en schaduw) en we hebben het kunstgras gecombineerd met verschillende soorten beplanting en bestrating, zodat u een uitstekend beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze kunstgras specialisten geven u graag een rondleiding door de kijktuin.

De showtuin is vrij te bezichtigen. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

ONZE KUNSTGRASCOLLECTIE

Bij Kunstgrasservice hebben we een prachtige reeks kunstgrassen ontwikkeld. Al deze kunstgrassen zijn van de hoogste kwaliteit en nauwelijks van echt gras te onderscheiden.  Onderling verschillen de modellen echter qua lengte, volume en en kleur. Hierdoor zijn de verschillende soorten kunstgras ook geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn sommige kunstgrassen beter geschikt voor intensieve betreding, terwijl andere juist bedoeld zijn als siergras.

In onze kijktuin in Wielsbeke hebben we alle soorten kunstgras aangelegd. Zo kunt u de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken. Onze specialisten kunnen u ondertussen uitleggen welk type kunstgras geschikt is voor het beoogde gebruik en u helpen de juiste keuze te maken.

Populaire kunstgrassen

KGS-NATURAL-3
NATURAL

Fris groen gras met zachte sprieten voor een natuurlijke uitstraling.

KGS-JOY-3
JOY

Geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren en spelende kinderen.

KGS-INTENSE-4
INTENSE

Donkergroene volle grasmat geschikt voor iedere toepassing.

WAAR U OP MOET LETTEN

Als u kunstgras koopt, is het verstandig om u goed te laten informeren. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om het soort kunstgras en de onderbouw af te stemmen op de beoogde toepassing van het gazon. Wilt u het kunstgras bijvoorbeeld gebruiken voor spelende kinderen of huisdieren of voor een siertuin? Ook zijn sommige modellen beter geschikt voor op het balkon of dakterras en beschikken we over kunstgras dat speciaal is ontwikkeld om op te spelen. Onze experts kunnen u alles vertellen over de verschillende kunstgrassen uit onze collectie en u helpen met het uitkiezen van een model dat perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Bezoek onze prachtige showtuin bij ons kantoor aan de Kwatrechtsteenweg 144 in Wetteren. Onze showtuin met en grote verscheidenheid aan kunstgrassen in Wetteren ligt op nog geen half uur rijden van Gent.

Wilt u zich tijdens uw bezoek aan onze kunstgras showtuin laten informeren door een van onze specialisten? Maak een afspraak en wij zorgen dat er iemand klaarstaat om u rond te leiden. Onze experts kunnen u alles vertellen over de specifieke eigenschappen van ieder model en u helpen met het vinden van een kunstgras dat past binnen uw budget en bij het beoogde gebruik. Als u besluit kunstgras bij ons te kopen, dan kunnen we het volledige project vervolgens voor u realiseren, inclusief voorbereidende werken en installatie.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Als u kunstgras koopt bij Kunstgrasservice kunt u de grasmat vervolgens aan laten leggen door ons installatieteam. We verzorgen de aanleg inclusief voorbereidende (graaf)werken en afwerking met borders en beplanting. Hier zie je hoe wij je compleet ontzorgen om de beste oplossing voor jouw situatie te realiseren. Stap voor stap richting een groen gazon, jaarrond!

Stap 1: Advies

Kunstgras plaatsen is specialistisch werk. Elke tuin, elk huishouden en elke behoefte is anders. Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben.

Stap 2: Offerte

Wij maken een offerte op maat voor het plaatsen van uw kunstgras gazon, afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Stap 3: Kunstgras plaatsen

Wij plaatsen vakkundig uw kunstgras wat jullie hebben gekozen. Wij werken het geheel tot in de puntjes af met 100% tevredenheidsgarantie.

En dan? Zorgeloos genieten!

Geniet het hele jaar door geniet van uw gazon, met minimaal onderhoud en 11 jaar garantie. En zijn er onverhoopt problemen of vragen? Dan staan we voor u klaar.