BEZOEK ONZE KUNSTGRAS SHOWTUINEN

Ontdek hoe ons kunstgras eruit ziet in onze speciaal aangelegde showtuinen. Hier kunt u onze verschillende modellen bewonderen in uiteenlopende opstellingen. In onze showtuinen hebben we verschillende soorten kunstgrassen aangelegd in overzichtelijke gazons en gecombineerd met afwisselende beplanting en bestrating. Sommige veldjes liggen in de schaduw, terwijl andere juist veel zonlicht krijgen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de kwaliteit en realistische uitstraling van ons kunstgras en ziet u duidelijk hoe de modellen onderling verschillen.

Onze showtuin in Wetteren ligt naast ons kantoor. Hier zijn verkopers aanwezig om u rond te leiden. Bij onze kijktuin in Wielsbeke zijn geen verkopers aanwezig. Maak voor een persoonlijk advies een afspraak.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAROM EEN SHOWTUIN BEZOEKEN

Door een bezoek aan onze showtuin krijgt u een veel beter beeld van de eigenschappen van de verschillende kunstgrassen uit onze collectie. Het bekijken van kunstgras staaltjes, kan een wat vertekend beeld geven. Door het kunstgras in een realistisch formaat te zien, weet u precies wat voor effect de kleur en lengte van het gras heeft. Zo weet u zeker dat het kunstgras dat u kiest aan uw verwachtingen voldoet.

PERSOONLIJK ADVIES

Wilt u zich tijdens het bezoek aan de showtuin laten rondleiden door een van onze kunstgras experts? De showtuin ligt naast ons kantoor in Wetteren. Hier zijn doorgaans verkopers aanwezig. Om er zeker van te zijn dat een van onze kunstgras specialisten beschikbaar is, raden we u echter aan vooraf een afspraak te maken.

Bij onze kijktuin in Wielsbeke is in principe niemand aanwezig. Hier moet u dus altijd vooraf een afspraak maken als u wilt dat er een verkoper aanwezig is. Tijdens een rondleiding kunnen onze medewerkers u informeren over de specifieke eigenschappen van ieder model kunstgras. Laat onze specialist weten hoe u het kunstgras wilt gebruiken en hij kan u uitleggen welke modellen daar het best bij passen. Wilt u bijvoorbeeld kunstgras voor een kindvriendelijke tuin of een tuin met huisdieren?

SHOWTUIN WETTEREN

Bezoek onze prachtige showtuin bij ons kantoor aan de Kwatrechtsteenweg 144 in Wetteren. Onze showtuin met en grote verscheidenheid aan kunstgrassen in Wetteren ligt op nog geen half uur rijden van Gent. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

KIJKTUIN WIELSBEKE

Woont u in de omgeving van Waregem, Kortrijk of Roeselare? Dan kunt u ook onze nieuwe kijktuin in Wielsbeke bezoeken. U treft de kijktuin aan de Driekoningenstraat 36 in Wielsbeke. De kijktuin is vrij te bezichtigen. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

WAAR MOET U OP LETTEN?

Kunstgrasservice biedt een prachtige collectie kunstgrassen. Al ons kunstgras is van de hoogste kwaliteit, heeft een lange levensduur en is 100 procent veilig. De modellen verschillen onderling echter op het gebied van kleur, vezellengte en dichtheid (hoeveelheid sprieten per vierkante meter). Hierdoor is er voor iedere tuin en ieder soort gebruik wel een geschikt model. Wilt u kunstgras kopen? Dan is het belangrijk om te letten op de lengte van de grassprieten. Langere vezels hebben vaak een sierlijke en natuurlijke uitstraling. Daarmee zijn ze erg geschikt in bijvoorbeeld landelijke tuinen en siertuinen. Kunstgras met korte vezels heeft een strakkere uitstraling en is doorgaans beter bestand tegen intensieve betreding. Daardoor is dit kunstgras bijvoorbeeld erg geschikt voor strakke, moderne tuinen of tuinen waar huisdieren of kinderen in spelen.

Ook de kleur van het kunstgras is belangrijk bij het maken van uw keuze. We beschikken bijvoorbeeld over modellen met een hardere kleur groen. Deze modellen passen goed in tuinen met veel groenblijvende beplanting. Heeft u beplanting die haar blad verliest in de winter? Dan kunt u meestal beter kiezen voor een kunstgras met een wat warmere kleur groen.