KUNSTGRAS ZOTTEGEM

Geniet iedere dag opnieuw van een heerlijk groen gazon. Kunstgrasservice realiseert de mooiste gazons van kunstgras in Zottegem. U wordt van begin tot eind geholpen door een jong team dat zich volledig heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van kunstgras. We werken uitsluitend met topkwaliteit producten en ons kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Met kunstgras heeft u nooit meer last van vervelende onderhoudsklussen als grasmaaien en u bent verzekerd van een grasveld dat er het hele jaar door prachtig uitziet.

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Het leveren en plaatsen van kunstgras is een vak op zich. Er zijn namelijk veel verschillende soorten kunstgras en ieder soort heeft zijn eigen kenmerken. Bovendien is iedere tuin anders. Daarom is het fijn als u weet dat u wordt bijgestaan door ervaren specialisten. Bij Kunstgrasservice begeleiden we u met veel persoonlijke aandacht. Van het allereerste advies tot en met het installeren en afwerken van uw grasmat staan wij voor u klaar.

Kunstgras-Zottegem

KUNSTGRAS SPECIAAL VOOR DE TUIN

Het realiseren van een mooi kunstgras gazon begint met het gebruik van de beste materialen. Als kunstgras specialist in Zottegem werken we uitsluitend met het zeer natuurgetrouwe kunstgras, speciaal ontworpen voor tuindoeleinden en de uiterlijke kenmerken van natuurgras zijn tot in microscopisch detail nagebootst. Hierdoor is het kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden. U geniet dus van de voordelen van kunstgras, terwijl de meeste mensen niet eens zullen zien dat u kunstgras heeft.

KUNSTGRAS ZOTTEGEM IN DE TUIN

Een belangrijke overweging om voor kunstgras te kiezen is het onderhoud, of beter gezegd het gebrek eraan. Kunstgras is namelijk dé manier om een onderhoudsvriendelijke tuin te creëren. U hoeft nooit meer gras te maaien en u hoeft ook nooit meer bang te zijn dat kunstgras uitdroogt als het een tijdje niet regent. Met kunstgras ziet uw gazon er dag in dag uit prachtig uit, zonder dat u er omkijken naar heeft.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

NATURAL
KGS-NATURAL-3

De naam zegt al veel over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

JOY
KGS-JOY-3

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

INTENSE
KGS-INTENSE-4

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

ALTIJD EN OVERAL GROEN

We kunnen het kunstgras op vrijwel iedere locatie en ondergrond voor u aanleggen. Daarmee is kunstgras een perfect alternatief voor tuinen die te drassig of schaduwrijk zijn voor echt gras. Daarnaast kunnen we ook kunstgras plaatsen op balkons en dakterrassen. Het is zelfs mogelijk om kunstgras binnenshuis aan te leggen, bijvoorbeeld om een kantoor van een vleugje groen te voorzien.

STEVIG EN SLIJTVAST KUNSTGRAS

Door de topkwaliteit vezels, uv-filters en dubbele backing is het kunstgras ontzettend stevig en slijtvast. Heeft u spelende kinderen? Geen probleem. Een trouwe viervoeter die graag in de tuin ravot? Laat hem lekker zijn gang gaan. Het kunstgras kan namelijk zeer intensief worden gebruikt zonder dat de grasmat hier hinder van ondervindt. Ons kunstgras is bijvoorbeeld ook erg geschikt voor speeltuinen, schoolpleinen en openbare groenvoorzieningen in Zottegem. Door het onderhoudsvriendelijke karakter is kunstgras een zeer kostenefficiënte oplossing.

KUSTGRAS PLAATSING IN ZOTTEGEM

Het correct plaatsen van kunstgras vereist de nodige kennis en ervaring. Zo is het vaak nodig om naadverbindingen te maken en dient de ondergrond stabiel en waterdoorlatend te zijn. Wij kunnen het kunstgras op vakkundige wijze voor u installeren. Daarbij verzorgen wij de grondwerkzaamheden, afwatering, plaatsing en afwerking. Uiteraard houden we zorgvuldig rekening met uw wensen. We plaatsen kunstgras overal in Zottegem en vaak kunnen we de installatie al binnen een dag voltooien. Voordat u het weet kunt u genieten van uw nieuwe gazon.

KOM EENS LANG IN DE KIJKTUIN

Om een goed beeld te krijgen van het natuurgetrouwe uiterlijk en de kwaliteit van ons kunstgras raden wij u aan onze kijktuin te bezoeken. Hier kunt u de verschillende kunstgrassen uit onze collectie met elkaar vergelijken. Loop gerust even over de grasveldjes of ga erop zitten. Onze specialisten kunnen u direct uitgebreid informeren. U vindt de kijktuin in Wetteren, op ongeveer een half uur rijden van Zottegem.