KUNSTGRAS KIJKTUIN AARTSELAAR

Wilt u het kunstgras voordat u het koopt, kunnen zien en voelen? In onze nieuwe kijktuin in Aartselaar hebben we onze kunstgrassen voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo krijgt u een duidelijke impressie van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Ook kunt u de verschillende modellen uitstekend met elkaar vergelijken.

Als u kunstgras wilt kopen, raden we u altijd aan vooraf één van onze showtuinen te bezoeken. Zo weet u zeker dat de grasmat voldoet aan uw verwachtingen en voorkomt u teleurstellingen. Onze kijktuin in Aartselaar is vrij te bezichtigen 7/7 of u kunt advies vragen aan de experts ter plaatse. Wilt u graag dat een van onze kunstgras experts u te woord staat? Maak dan vooraf een afspraak :
0486 51 03 89
of mail ons info@kunstgrascenter.be

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u zich tijdens het bezoek aan een van onze kijktuinen laten informeren door een van onze kunstgras specialisten? Maak een afspraak en wij zorgen voor een rondleiding door onze showtuin. Onze experts weten alles van de verschillende eigenschappen van de modellen en helpen u met het vinden van een kunstgras dat voldoet aan al uw wensen.

Adres: Reetsesteenweg 26, 2630 Aartselaar
Email: info@kunstgrascenter.be
Technische ondersteuning: 0486 51 03 89
Advies en ondersteuning: 0456 36 85 20

OPENINGSUREN
Enkel op afspraak!
MA: open van 9u-12u
DI: gesloten
WO: open van 12u-15u
DO: gesloten
VR: open van 9u-12u
ZA: open van 9u-15u
Zon- en feestdagen gesloten
Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.