KUNSTGRAS NINOVE

Kunstgras plaatsing

KUNSTGRAS NINOVE

Niets zo fijn als vrolijk groen gras in uw tuin. Helaas vergt natuurgras veel onderhoud en ziet het er lang niet altijd zo mooi uit als u zou willen. Kunstgras is het ideale alternatief. Als erkende dealer van Royal Grass® kunstgras in Ninove heeft Kunstgrasservice een collectie met prachtig kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Kies voor een tuin die altijd groen is. Het onderhoud is zo gepiept.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Kunstgrasservice doen we meer dan simpelweg het verkopen van grasmatten. We begeleiden uw kunstgrasproject van de ontwerpfase tot en met de oplevering en zelfs daarna staan wij graag voor u klaar. Met veel persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat uw tuin er precies zo uit komt te zien als u voor ogen heeft. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras uit onze collectie en helpen u graag met het selecteren van het model dat het best past bij uw wensen. Zoekt u een wild en ongerept grasveld of een strak siergazon?

Kunstgras-Ninove

NIET TE ONDERSCHEIDEN VAN ECHT GRAS

Bij Kunstgrasservice werken we uitsluiten met de beste materialen. Royal Grass® kunstgras heeft alle kenmerken van een perfect kunstgras voor tuindoeleinden. Zo heeft het een prachtig uiterlijk. Iedere grasmat is heerlijk vol en heeft fraaie, natuurgetrouwe tinten. Door diverse innovaties hebben de kunstgrasvezels zelfs alle uiterlijke kenmerken van echt gras. Zo zorgen microscopisch kleine nerven voor een zeer natuurlijke glans. De natuurlijke V-vorm zorgt ervoor dat de contouren van de vezel identieks zijn aan die van echte grassprieten. Bovendien staan de vezels niet allemaal dezelfde kant op, maar hebben zij stuk voor stuk een eigen groeirichting.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS IN NINOVE

Kunstgras vergt vrijwel geen onderhoud. Het gazon af en toe aanvegen en onkruid verwijderen is het belangrijkste onderhoud. U hoeft dus nooit meer vele uren te besteden aan klussen als grasmaaien, sproeien en verticuteren. Tegelijkertijd bent u er zeker van dat uw gazon er altijd schitterend uitziet. U heeft nooit meer last van gele plekken in het gras of een gazon dat schade oploopt na een fikse regenbui. Kunstgras kunt u vrijwel overal aan laten leggen, ook in tuinen waar natuurgras niet wil groeien of op een balkon of dakterras in Ninove.

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

EEN JARENLANGE LEVENSDUUR

Al onze kunstgrassen zijn voorzien van een dubbele backing. De vezels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en hebben uv-filters. Hierdoor is het kunstgras zeer kleur- en slijtvast en heeft het een jarenlange levensduur. Klanten in België ontvangen bijvoorbeeld 15 jaar garantie op Royal Grass®. Door de sterke grasmat zijn de mogelijkheden eindeloos. Gebruik het kunstgras bijvoorbeeld voor sport- en speelvelden, op schoolpleinen en voor groen in de openbare ruimte in Ninove.

KUNSTGRAS NINOVE PLAASTING

Wilt u uw kunstgras liever niet zelf plaatsen? Dan kunt u het plaatsen van de grasmat aan ons overlaten. We weten precies hoe we het kunstgras zo kunnen leggen dat het fraaie uiterlijk het best tot zijn recht komt. Daarbij houden we uitgebreid rekening met de ondergrond en de afwatering. Indien nodig kunnen we een nieuwe stabiele en waterdoorlatende ondergrond plaatsen. De installatie van uw kunstgras kan vaak al in een dag worden voltooid.

BEZOEK DE KIJKTUIN

Om een perfecte indruk te krijgen van ons kunstgras kunt u onze kijktuin in Wetteren bezoeken. Hier zijn de verschillende modellen uit onze collectie aangelegd in overzichtelijke gazons. De kijktuin ligt op nog geen half uur rijden van Ninove.

Menu