KUNSTGRAS DEINZE

Kunstgras plaatsing

KUNSTGRAS DEINZE

Heeft u weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin? Blijft uw gras maar niet mooi groen? Verandert uw gazon na een regenbui in een modderpoel? Dan is kunstgras de perfecte oplossing. Als erkende leverancier van Royal Grass® kunstgras in Deinze kunt u bij ons terecht voor kunstgras dat uiterlijk nauwelijks verschilt van echt gras, maar tegelijkertijd altijd groen blijft en vrijwel geen onderhoud vergt.

HET VERSCHIL MET ECHT KUNSTGRAS

Lange tijd had kunstgras het imago er onnatuurlijk uit te zien. Met de komst van Royal Grass® is daar verandering in gekomen. Het kunstgras van Royal Grass® heeft alle uiterlijke kenmerken van echt gras. Iedere vezel van het gazon heeft bijvoorbeeld een natuurlijke eigen groeirichting. Net als echte grassprieten hebben de kunstgrasvezels bovendien een realistische V-vorm. Royal Grass® heeft zelfs microscopisch kleine nerven die zorgen voor een zeer natuurlijke weerkaatsing van het zonlicht.

Kunstgras-Deinze

KUNSTGRAS DEINZE, DE HOOGTE KWALITEIT

Wanneer u kunstgras bij ons koopt, dan kunt u er gegarandeerd jarenlang van genieten. Royal Grass® heeft namelijk een lange levensduur en is zeer stevig en slijtvast. Zelfs als de grasmat intensief gebruikt wordt gaat zij jarenlang mee. Het grastapijt veranderd niet van kleur. Alle kunstgrassen van Royal Grass® hebben bovendien een dubbele backing. Klanten van Royal Grass® in België ontvangen 15 jaar garantie op hun aankoop.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

In tegenstelling tot echt gras kunt u kunstgras aanleggen op vrijwel iedere locatie en iedere ondergrond. Daardoor is kunstgras niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook op balkons en dakterrassen in Deinze. Kunstgras is bijvoorbeeld ideaal voor groendaken. Doordat ons kunstgras zo sterk is, is het bovendien ook een perfecte ondergrond voor speeltuinen en schoolpleinen. Met kunstgras kunt u kantoorgebouwen voorzien van een prettig, groen karakter. Doordat het nauwelijks onderhoud vergt is kunstgras bovendien een kostenbesparend alternatief voor groenvoorzieningen in de openbare ruimte in Deinze.

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

KUNSTGRAS DEINZE LATEN PLAATSEN

Kunstgras plaatsen is een specialistische klus. Wanneer wij de plaatsing van uw nieuwe gazon voor u verzorgen, weet u zeker dat het grastapijt op de juiste manier is aangelegd. We zorgen voor een optimale installatie en houden zorgvuldig rekening met de ondergrond en afwatering. Als de ondergrond in uw tuin niet geschikt is voor kunstgras, dan kunnen we een nieuwe onderlaag voor u plaatsen. Zodoende weet u zeker dat het kunstgras correct is geïnstalleerd en u later niet tegen problemen aanloopt.

BEZOEK DE KIJKTUIN

Bent u nieuwsgiering hoe ons kunstgras er in het echt uitziet of wilt u inspiratie opdoen? In onze kijktuin in Wetteren kunt u alle modellen uit onze collectie met elkaar vergelijken. Zodoende krijgt u een goed beeld van de overeenkomsten verschillen tussen de diverse soorten kunstgras. U kunt de kijktuin bezoeken bij ons bezoekadres in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Deinze.

Menu