KUNSTGRAS DEINZE

Heeft u weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin? Blijft uw gras maar niet mooi groen? Verandert uw gazon na een regenbui in een modderpoel? Dan is kunstgras de perfecte oplossing. Als kunstgras specialist in Deinze kunt u bij ons terecht voor kunstgras dat uiterlijk nauwelijks verschilt van echt gras, maar tegelijkertijd altijd groen blijft en vrijwel geen onderhoud vergt.

Kunstgras-Deinze

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

In tegenstelling tot echt gras kunt u kunstgras aanleggen op vrijwel iedere locatie en iedere ondergrond. Daardoor is kunstgras niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook op balkons en dakterrassen in Deinze. Kunstgras is bijvoorbeeld ideaal voor groendaken. Doordat ons kunstgras zo sterk is, is het bovendien ook een perfecte ondergrond voor speeltuinen en schoolpleinen. Met kunstgras kunt u kantoorgebouwen voorzien van een prettig, groen karakter. Doordat het nauwelijks onderhoud vergt is kunstgras bovendien een kostenbesparend alternatief voor groenvoorzieningen in de openbare ruimte in Deinze.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

NATURAL
KGS-NATURAL-3

De naam zegt al veel over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

JOY
KGS-JOY-3

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

INTENSE
KGS-INTENSE-4

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

KUNSTGRAS DEINZE LATEN PLAATSEN

Kunstgras plaatsen is een specialistische klus. Wanneer wij de plaatsing van uw nieuwe gazon voor u verzorgen, weet u zeker dat het grastapijt op de juiste manier is aangelegd. We zorgen voor een optimale installatie en houden zorgvuldig rekening met de ondergrond en afwatering. Als de ondergrond in uw tuin niet geschikt is voor kunstgras, dan kunnen we een nieuwe onderlaag voor u plaatsen. Zodoende weet u zeker dat het kunstgras correct is geïnstalleerd en u later niet tegen problemen aanloopt.

BEZOEK DE KIJKTUIN

Bent u nieuwsgiering hoe ons kunstgras er in het echt uitziet of wilt u inspiratie opdoen? In onze kijktuin in Wetteren kunt u alle modellen uit onze collectie met elkaar vergelijken. Zodoende krijgt u een goed beeld van de overeenkomsten verschillen tussen de diverse soorten kunstgras. U kunt de kijktuin bezoeken bij ons bezoekadres in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Deinze.