KUNSTGRAS KIJKTUIN WIELSBEKE

Wilt u het kunstgras voordat u het koopt, kunnen zien en voelen? In onze nieuwe kijktuin in Wielsbeke hebben we onze kunstgrassen voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo krijgt u een duidelijke impressie van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Ook kunt u de verschillende modellen uitstekend met elkaar vergelijken.

Als u kunstgras wilt kopen, raden we u altijd aan vooraf één van onze showtuinen te bezoeken. Zo weet u zeker dat de grasmat voldoet aan uw verwachtingen en voorkomt u teleurstellingen. Onze kijktuin in Wielsbeke is vrij te bezichtigen 7/7 of u kunt advies vragen aan de experts ter plaatse. Wilt u graag dat een van onze kunstgras experts u te woord staat? Maak dan vooraf een afspraak : 0476889295 of mail ons info@tuinserviceputman.be

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

ONZE KUNSTGRASCOLLECTIE

Bij Kunstgrasservice hebben we een prachtige reeks kunstgrassen ontwikkeld. Al deze kunstgrassen zijn van de hoogste kwaliteit en nauwelijks van echt gras te onderscheiden.  Onderling verschillen de modellen echter qua lengte, volume en en kleur. Hierdoor zijn de verschillende soorten kunstgras ook geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn sommige kunstgrassen beter geschikt voor intensieve betreding, terwijl andere juist bedoeld zijn als siergras.

In onze kijktuin in Wielsbeke hebben we alle soorten kunstgras aangelegd. Zo kunt u de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken. Onze specialisten kunnen u ondertussen uitleggen welk type kunstgras geschikt is voor het beoogde gebruik en u helpen de juiste keuze te maken.

Populaire kunstgrassen

KGS-NATURAL-3
NATURAL

Fris groen gras met zachte sprieten voor een natuurlijke uitstraling.

KGS-JOY-3
JOY

Geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren en spelende kinderen.

KGS-INTENSE-4
INTENSE

Donkergroene volle grasmat geschikt voor iedere toepassing.

WAAR U OP MOET LETTEN

Bent u op zoek naar kunstgras? Als u ons kunstgras komt bekijken, zijn er verschillende zaken om te overwegen. Houdt bijvoorbeeld rekening met de locatie; gebruikt u het kunstgras in de tuin, op uw balkon of op een dakterras? En hoe ziet uw tuin eruit? Heeft u veel verharding en planten die in de winter hun blad kwijtraken? Of heeft u juist een rijk beplante tuin met veel groenblijvende planten? In tuinen met meer bestrating en planten die hun blad verliezen, is het doorgaans namelijk mooier om te kiezen voor een kunstgras met een wat zachtere kleur groen. In groene tuinen is het vaak beter om juist te kiezen voor kunstgras met een wat “hardere” tint.

MAAK EEN AFSPRAAK

U vindt onze nieuwe showtuin op Driekoningenstraat 36 in Wielsbeke. De showtuin is eenvoudig bereikbaar vanuit onder andere Kortrijk, Waregem en Roeselare en ligt op ongeveer een half uur rijden van Gent. We beschikken tevens over een showtuin bij ons kantoor in Wetteren waar u ons kunstgras kunt bekijken. Beide showtuinen zijn vrij te bezichtigen.

Wilt u zich tijdens het bezoek aan een van onze kijktuinen laten informeren door een van onze kunstgras specialisten? Maak een afspraak en wij zorgen voor een rondleiding door onze showtuin. Onze experts weten alles van de verschillende eigenschappen van de modellen en helpen u met het vinden van een kunstgras dat voldoet aan al uw wensen.

Wielsbeke kunstgras kijktuin
Wielsbeke kunstgras

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Als u kunstgras koopt bij Kunstgrasservice kunt u de grasmat vervolgens aan laten leggen door ons installatieteam. We verzorgen de aanleg inclusief voorbereidende (graaf)werken en afwerking met borders en beplanting. Hier zie je hoe wij je compleet ontzorgen om de beste oplossing voor jouw situatie te realiseren. Stap voor stap richting een groen gazon, jaarrond!

Stap 1: Advies

Kunstgras plaatsen is specialistisch werk. Elke tuin, elk huishouden en elke behoefte is anders. Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben.

Stap 2: Offerte

Wij maken een offerte op maat voor het plaatsen van uw kunstgras gazon, afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Stap 3: Kunstgras plaatsen

Wij plaatsen vakkundig uw kunstgras wat jullie hebben gekozen. Wij werken het geheel tot in de puntjes af met 100% tevredenheidsgarantie.

En dan? Zorgeloos genieten!

Geniet het hele jaar door geniet van uw gazon, met minimaal onderhoud en 11 jaar garantie. En zijn er onverhoopt problemen of vragen? Dan staan we voor u klaar.