KUNSTGRAS WETTEREN

Kunstgras plaatsing

KUNSTGRAS WETTEREN

Het fraaiste, meest realistische kunstgras in combinatie met de mooiste ontwerpen en beste service vindt u bij Kunstgrasservice in Wetteren. We doen er dag in dag uit alles aan om onze klanten van begin tot eind te helpen met hun kunstgrasproject. Van het allereerste advies tot het ontwerp, de levering en installatie verzorgen we uw project. Als officiële dealer van Royal Grass® in Wetteren beschikken we over een prachtige collectie kunstgrassen die uiterlijk nauwelijks van echt gras verschillen.

ADVIES EN REALISATIE

Bij Kunstgrasservice streven wij naar het verzorgen van een totaaloplossing, of u nu een grote of kleine tuin heeft of op zoek bent naar kunstgras voor het balkon of voor op een schoolplein. U krijgt betrouwbaar en uitgebreid advies en onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het type kunstgras dat het beste past bij uw wensen. Ieder ontwerp wordt op maat gemaakt en u kunt de grasmat laten plaatsen door onze ervaren installateurs.

Kunstgras-Wetteren

KUNSTGRAS LATEN PLAATSEN IN WETTEREN

Wanneer u gebruikmaakt van onze plaatsing service heeft u zelf geen omkijken naar het plaatsen van de grasmat. Onze installateurs verzorgen zowel de grondwerkzaamheden als de installatie en de afwerking. Daarbij houden zij zorgvuldig rekening met de specifieke omstandigheden. Zodoende weet u zeker dat uw kunstgras op de juiste manier wordt aangelegd.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

NATUURGETROUW KUNSTGRAS

Voor een natuurgetrouw kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Als erkend leverancier en installateur van Royal Grass® kunstgras in Wetteren hebben wij namelijk een prachtige collectie kunstgrassen met de meest natuurgetrouwe kenmerken. Royal Grass® heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de eigenschappen van echt gras en deze door middel van innovatieve technologieën nagebootst in het kunstgras. Zo staan de vezels niet allemaal statisch dezelfde kant op, maar hebben zij stuk voor stuk een afzonderlijke groeirichting, waardoor de grasmat als geheel zeer realistisch oogt.

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS

Kunstgras is een uitstekende alternatief voor echt gras of bestrating in iedere tuin in Wetteren. Met kunstgras bent u voor altijd verlost van vervelend onderhoud als grasmaaien, verticuteren en sproeien. Uw gazon is altijd mooi groen en iedere dag van het jaar, onder alle weersomstandigheden te gebruiken. Omdat kunstgras geen voeding of water nodig heeft, kunt u het op iedere ondergrond plaatsen. Zo kunt u altijd genieten van een groen gazon, ook als uw tuin niet geschikt is voor echt gras.

BALKON KUNSTGRAS WETTEREN

Kunstgras is bij uitstek geschikt voor balkons en dakterrassen in Wetteren. Waar het ontzettend lastig is om natuurgras te laten groeien op daken, is het plaatsen van kunstgras op balkons en dakterrassen geen enkel probleem. Wel moet u bij het leggen rekeninghouden met de afwatering en de draagkracht van het balkon. Wilt u er zeker van zijn dat het kunstgras op de juiste manier wordt geplaatst? Dan kunt u gebruikmaken van onze installatieservice. Heerlijk genieten van een vleugje groen op uw balkon, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de realisatie.

ONBEKOMMERD SPELEN

Bij Kunstgrasservice combineren we uitstekende en op maat gemaakte service met de allerhoogste kwaliteit kunstgras. Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur en is ongekend stevig en slijtvast. Hierdoor is de grasmat bestand tegen zelfs het meest intensieve gebruik. Kinderen kunnen op het gazon spelen zonder het te beschadigen en huisdieren kunnen er ongestoord op ravotten. U kunt het kunstgras zelfs gebruiken voor schoolpleinen en speeltuinen in Wetteren. Doordat kunstgras nauwelijks onderhoud vergt is het ook een uitstekende oplossing voor groen in de openbare ruimte.

BEZOEK DE KIJKTUIN IN WETTEREN

Wilt u het kunstgras graag eens zelf bekijken? Dan kunt u onze overzichtelijke kijktuin in Wetteren bezoeken. Hier kunt u alle kunstgrassen uit ons assortiment bewonderen. Ook staan onze specialisten klaar om u te woord te staan.

Menu