SERVICE VOOR KUNSTGRAS TUINAANNEMERS

Bent u als tuinaannemer op zoek naar natuurgetrouw kwaliteitskunstgras? Kunstgrasservice verleent als erkende leverancier van Royal Grass® uitgebreide service aan tuinaannemers, tuinarchitecten en andere zakelijke partners die net als wij streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit. Als zakelijke klant profiteert u van de superieure kwaliteit van Royal Grass® terwijl u uw voordeel kunt doen met de kennis en ervaring van Kunstgrasservice op het gebied van kunstgrasinstallatie. Desgewenst kunnen we de plaatsing geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Daarnaast organiseren we ook product- en installatietrainingen voor onze zakelijke partners.

Wilt u als tuinprofessional graag werken met Royal Grass®? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze kijktuin in Wetteren.

KUNSTGRAS INKOPEN

Als tuinaannemer zult u steeds vaker te maken krijgen met klanten die interesse hebben in kunstgras. De meest tuinbezitters willen namelijk wél een gazon, maar hebben géén zin in onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien, sproeien en verticuteren. Royal Grass® is een perfect alternatief voor echt gras. Het oogt net zo mooi en natuurlijk als natuurgras, maar vergt slechts het absolute minimum aan onderhoud. Daarmee is het een ideale oplossing voor klanten met een druk bestaan en weinig tijd om te tuinieren, of voor mensen die een dagje ouder worden.

U kunt Royal Grass® kunstgras inkopen bij Kunstgrasservice. Wij hebben alle modellen op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Als u een dag van tevoren contact met ons opneemt, ligt het kunstgras de volgende dag voor u klaar.

REALISTISCH

Als tuinaannemer met een passie voor groen, wilt u natuurlijk niet dat het kunstgras er “nep” uitziet. Met ons Royal Grass® kunstgras hoeft u daar niet voor te vrezen. Het kunstgras is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor tuindoeleinden en oogt dan ook zeer natuurgetrouw. De vezels kroezen bijvoorbeeld op een zeer natuurlijke manier (ReaDY®), hebben net als echte grassprieten een nerf in de lengte van het blad (V-shape®) en microscopische vezels weerkaatsen het zonlicht op realistische wijze. Hierdoor is ons kunstgras nauwelijks van echt te onderscheiden.

KWALITEIT

Als vakman wilt u er zeker van zijn dat u uw klanten van de beste producten voorziet. Royal Grass® wordt geproduceerd met de beste materialen en heeft altijd een dubbele backing. De vezels zijn voorzien van uv-filters en zijn zeer kleur- en slijtvast. Hierdoor kan het kunstgras, mits goed geïnstalleerd, op een intensieve manier gebruikt worden en heeft het een jarenlange levensduur. Royal Grass® geeft bovendien 15 jaar garantie op al zijn grasmatten die zijn aangelegd door een officieel aangesloten installateur als Kunstgrasservice. Royal Grass® is verder duurzaam, veilig en 100% recyclebaar.

ZELF INSTALLEREN

Wilt u de aanleg van het kunstgras volledig zelf uitvoeren? Dan leveren wij het kunstgras zonder installatie. De meeste aannemers die voor deze optie kiezen, hebben zich al bekwaamd in de aanleg van kunstgras of willen zich hierin specialiseren door een professionele installatiecursus bij ons te volgen. Het installeren van kunstgras is immers een klus die veel aandacht en de nodige deskundigheid vereist.

LATEN PLAATSEN

Heeft u als tuinaannemer geen ervaring met het leggen van kunstgras? Dan kunt u de installatie ook door ons installatieteam laten verzorgen, inclusief voorbereidende werken. Wanneer u als tuinaannemer gespecialiseerd bent in de aanleg van verhardingen, dan is het ook mogelijk om de grondwerken zelf uit te voeren en de plaatsing van de grasmat door ons te laten verzorgen. Alle werkzaamheden vinden plaats in nauw overleg met u als aannemer en we kunnen de opdracht desgewenst uitvoeren in uw bedrijfskleding.

GEREEDSCHAPPEN EN ACCESSOIRES

Kunstgrasservice levert niet alleen het kunstgras zelf, we kunnen u ook voorzien van alle benodigdheden voor de installatie. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan producten als lijm of lijmband, pinnen, geotextiel en instrooizand. U hoeft dus geen kostbare tijd te besteden aan het vinden van leveranciers voor de benodigde onderdelen en accessoires.

KOM GERUST LANGS

Wilt u ons kunstgras graag eens zelf bestuderen? Dan adviseren wij u onze kijktuin in Wetteren te bezoeken. Hier kunt u alle modellen zien in overzichtelijke gazons. Neem de tijd om het kunstgras te bekijken en loop er gerust even overheen. We geven u graag een rondleiding en kunnen u direct uitgebreid informeren.

Menu