SERVICE VOOR TUINAANNEMERS

Bent u als tuinaannemer op zoek naar natuurgetrouw kwaliteitskunstgras? Kunstgrasservice verleent als kunstgras specialist uitgebreide service aan tuinaannemers, tuinarchitecten en andere zakelijke partners die net als wij streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit. Als zakelijke klant profiteert u van de superieure kwaliteit ons gras terwijl u uw voordeel kunt doen met de kennis en ervaring van Kunstgrasservice op het gebied van kunstgrasinstallatie. Desgewenst kunnen we de plaatsing geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Daarnaast organiseren we ook product- en installatietrainingen voor onze zakelijke partners.

Wilt u als tuinprofessional graag werken met ons werken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze kijktuin in Wetteren.

Kunstgrasservice
Kunstgrasservice
Kunstgrasservice
Kunstgrasservice

KUNSTGRAS INKOPEN

Als tuinaannemer zult u steeds vaker te maken krijgen met klanten die interesse hebben in kunstgras. De meest tuinbezitters willen namelijk wél een gazon, maar hebben géén zin in onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien, sproeien en verticuteren. Ons kunstgras is een perfect alternatief voor echt gras. Het oogt net zo mooi en natuurlijk als natuurgras, maar vergt slechts het absolute minimum aan onderhoud. Daarmee is het een ideale oplossing voor klanten met een druk bestaan en weinig tijd om te tuinieren, of voor mensen die een dagje ouder worden.

U kunt kunstgras inkopen bij Kunstgrasservice. Wij hebben alle modellen op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Als u een dag van tevoren contact met ons opneemt, ligt het kunstgras de volgende dag voor u klaar.

KOM GERUST LANGS

Wilt u ons kunstgras graag eens zelf bestuderen? Dan adviseren wij u onze kijktuin in Wetteren te bezoeken. Hier kunt u alle modellen zien in overzichtelijke gazons. Neem de tijd om het kunstgras te bekijken en loop er gerust even overheen. We geven u graag een rondleiding en kunnen u direct uitgebreid informeren.