KUNSTGRAS MERELBEKE

Nooit meer gele plekken in uw gazon of een grasveld dat verandert in een modderpoel. Met ons kunstgras ligt uw tuin er het hele jaar door, of het nu zonnig is of regent, prachtig bij. Als kunstgras specialist in Merelbeke hebben wij een brede collectie kwalitatief hoogwaardige kunstgrassen. Het verschil met natuurgras is voor de meeste mensen niet te zien.

SERVICE OP MAAT

Kunstgras kopen is een investering voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk u goed te laten informeren. Kunstgras is er namelijk in veel verschillende soorten en maten. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zorgen we bij Kunstgrasservice altijd voor een persoonlijke adviseur die uw project van begin tot eind begeleidt. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het plaatsen van kunstgras en wij helpen u graag met het kiezen van het kunstgras dat het best past bij uw wensen.

Kunstgras-Merelbeke

NOOIT MEER GRASMAAIEN

Een belangrijke overweging om te kiezen voor kunstgras is dat het nauwelijks onderhoud vergt. De grasmat af en toe aanvegen en eventueel onkruid verwijderen is al voldoende. U hoeft dus nooit meer uw kostbare tijd te besteden aan vervelende onderhoudsklussen als grasmaaien, verticuteren en sproeien. Daarmee is kunstgras een ideaal alternatief voor natuurgras als u een drukke baan heeft en wel wilt genieten van een mooie groene tuin, maar geen tijd heeft voor het onderhoud. Daarnaast is kunstgras ook erg geschikt voor mensen die een dagje ouder worden.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

NATURAL
KGS-NATURAL-3

De naam zegt al veel over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

JOY
KGS-JOY-3

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

INTENSE
KGS-INTENSE-4

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

KUNSTGRAS, ALTIJD EN OVERAL GROEN

Vrijwel iedereen geniet van de aanblik van een mooi groen gazon. Helaas is het niet overal even eenvoudig om natuurgras te laten groeien. Sommige tuinen zijn simpelweg te drassig of schaduwrijk. Bovendien is het veel werk om een gazon van natuurgras mooi groen te houden. In droge periodes verschijnen er vaak gele plekken en als het geregend heeft, verandert uw gazon al snel in een modderpoel. Kunstgras is het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden heerlijk groen. U kunt het zelfs aanleggen op uw balkon of dakterras in Merelbeke.

ONBEKOMMERD SPELEN

Ons kunstgras wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen. Hierdoor is het kunstgras zeer kleur- en slijtvast. U kunt uw prachtige nieuwe gazon dan ook gerust intensief gebruiken zonder dat de grasmat hier schade van oploopt. Ons kunstgras is zelfs uitermate geschikt als ondergrond voor schoolpleinen, speeltuinen en groen in de openbare ruimte.

KUNSTGRAS MERELBEKE PLAATSEN

Bij Kunstgrasservice kunnen we de realisatie van kunstgras in uw tuin in Merelbeke van begin tot eind voor u verzorgen. Wij kunnen de grasmat dus ook voor u plaatsen. We zorgen voor een geschikte onderlaag, een goede afwatering en installeren het kunstgras op professionele wijze. We kunnen tevens kunstgras plaatsen op uw balkon of dakterras. Plaatst u het kunstgras liever zelf? Dan kunt u bij ons ook kunstgras kopen zonder installatieservice.

BEWONDER ONS KUNSTGRAS IN DE KIJKTUIN

Om een goede indruk van de kwaliteit en het uiterlijk van ons kunstgras te krijgen kunt u onze kijktuin in Wetteren, op nog geen half uur rijden van Merelbeke, bezoeken. In de kijktuin zijn de verschillende soorten kunstgras uit onze collectie voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Uiteraard kunnen wij u direct informeren over de specifieke eigenschappen van ieder soort kunstgras.