KUNSTGRAS KIJKTUIN AARTSELAAR A12

Wilt u het kunstgras voordat u het koopt, kunnen zien en voelen? In onze nieuwe kijktuin in Aartselaar nabij de A12 hebben we onze kunstgrassen voor u aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo krijgt u een duidelijke impressie van de kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van ons kunstgras. Ook kunt u de verschillende modellen uitstekend met elkaar vergelijken.

Als u kunstgras wilt kopen, raden we u altijd aan vooraf één van onze showtuinen te bezoeken. Zo weet u zeker dat de grasmat voldoet aan uw verwachtingen en voorkomt u teleurstellingen. Onze kijktuin in Aartselaar A12 is vrij te bezichtigen 7/7 of u kunt advies vragen aan de experts ter plaatse. Wilt u graag dat een van onze kunstgras experts u te woord staat? Maak dan vooraf een afspraak :
0486 51 03 89 of mail ons info@kunstgrascenter.be

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u zich tijdens het bezoek aan een van onze kijktuinen laten informeren door een van onze kunstgras specialisten? Maak een afspraak en wij zorgen voor een rondleiding door onze showtuin. Onze experts weten alles van de verschillende eigenschappen van de modellen en helpen u met het vinden van een kunstgras dat voldoet aan al uw wensen.

Adres: Guido Gezellestraat, 2630 Aartselaar
Email: info@kunstgrascenter.be
Tel: 0486 51 03 89

De showtuin is vrij te bezichtigen. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.
Contacteer ons telefonisch voor een afspraak.

Deze onbemande kijktuin is elke
dag geopend tussen 08.00u en 20.00u