KUNSTGRAS KOPEN

Bij het kopen van kunstgras is het belangrijk om bij verschillende zaken stil te staan. Houd bijvoorbeeld rekening met het beoogde gebruik van het gazon en met de periode van het jaar waarin u het kunstgras koopt. Kunstgras voor een siertuin vereist namelijk andere eigenschappen dan kunstgras voor op het dak of kunstgras op het schoolplein. Bij Kunstgrasservice voorzien we u vanaf de allereerste ontmoeting van uitgebreid advies en onze specialisten weten precies waar u rekening mee moet houden bij het kopen van kunstgras.

Hoe u het kunstgras wilt gebruiken heeft een grote invloed op welk model het meest geschikt is. Bedenk voordat u het kunstgras aanschaft daarom goed waar het voor bestemd is. Wilt u het aanleggen in de tuin, op het balkon of misschien op het schoolplein? Is het bestemd als siergras, voor spelende kinderen, voor huisdieren of misschien zelfs voor beide?

Voor welke toepassing wilt u kunstgras kopen?

SOORTEN KUNSTGRAS

Bij Kunstgrasservice hebben we verschillende soorten kunstgrassen. Al deze kunstgrassen zijn van de hoogste kwaliteit, maar verschillen onderling wat betreft vezellengte, grasbezetting, het soort vezels en daardoor ook qua gewicht. Hierdoor zijn sommige modellen beter geschikt voor op het balkon, sommige juist voor siergazons en andere voor op het schoolplein. Weer andere zijn juist erg geschikt voor een tuin waar de huisdieren lekker in kunnen ravotten.

UITSTEKENDE SERVICE

Omdat het selecteren van het juiste soort kunstgras zo nauw luistert, is het belangrijk dat u van betrouwbare informatie wordt voorzien. Bij Kunstgrasservice hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras voor verschillende toepassingen in een leef- en speelomgeving. Mede daardoor kunnen we u voorzien van de juiste informatie en u helpen met het selecteren van het kunstgras dat het best aansluit op uw wensen en verwachtingen.

KUNSTGRAS AANLEGGEN

Heeft u een kunstgrasmat gevonden die perfect past bij de beplanting in uw tuin en het beoogde gebruik van het gazon, dan kunnen we de volledige installatie, inclusief graaf- en grondwerken, voor u uitvoeren. Ook zijn we in staat het project passend voor u af te werken met borders, bomen, beplanting en andere onderdelen als tuinverlichting. Bij Kunstgrasservice zijn we uiteindelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom durven we u een 100% tevredenheidsgarantie te geven.

GARANTIE

Met ons kunstgras bent u verzekerd van een grasmat die jarenlang meegaat, mits deze op de juiste manier is geplaatst. Wij geven dan ook een garantie van 11 jaar op kunstgras dat is geïnstalleerd door een officieel aangesloten installateur zoals Kunstgrasservice.

KUNSTGRAS SHOWTUIN

Om een weloverwogen keuze te maken, raden we u aan onze kijktuin te bezoeken voordat u het kunstgras koopt. Hier kunt u onze collectie kunstgrassen bekijken in overzichtelijke gazons. We hebben de kunstgrassen aangelegd in combinatie met beplanting zodat u een goed beeld krijgt van de kleur en het uiterlijk van iedere grasmat. Onze specialisten geven u graag rondleiding en kunnen u voorzien van gedegen advies. Maak vooraf wel een afspraak voor persoonlijk advies.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige kunstgrassen bij uitstek geschikt zijn als siergras terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensieve betreding. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van een kunstgras dat het best past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

NATURAL
KGS-NATURAL-3

De naam zegt al veel over het kunstgras. Zijn fris groene look en zacht grassprieten geven het gevoel van een jonge grasmat. Zijn hoogte en wilde effect zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

JOY
KGS-JOY-3

Dit kunstgras is geschikt voor hevige betreding. Ideaal voor huisdieren of spelende kinderen. Te verkrijgen op 2,5 en 5m breedte waardoor je een tuin kunt leggen met minder naden.

INTENSE
KGS-INTENSE-4

Deze donkergroene volle grasmat is niet te onderscheiden van een echte. Geschikt voor iedere toepassing en heeft een natuurlijke look zoals een echt gazon eruit moet zien.

Onze referenties

Wilt u een van onze eerdere kunstgrasprojecten bestuderen. Dan delen we graag onze referenties. Ook kunt u meer lezen over onze projecten in onderstaande artikelen.

Klanttevredenheid kunstgrasservice