Kunstgras kopen

Wilt u meer van uw tuin genieten en er minder in hoeven werken? Dan is kunstgras een perfecte oplossing. Het onderhoud wat er gedaan moet worden aan uw gazon is minimaal en u kunt jarenlang genieten van een prachtig groen grastapijt. Echter kunstgras kopen is niet eenvoudig, omdat er zoveel verschillende producten en aanbieders zijn. Maar het is wel belangrijk dat u zich goed laat voorlichten, want kunstgras is een behoorlijke investering.

Wij werken al vele jaren met kunstgras, en weten precies waarop u moet letten bij kunstgras kopen. In onze showtuin kunnen we u alle verschillen tonen, en uitleg geven over welke soort het beste bij u past. Wij zorgen voor een perfect advies, opdat u nooit spijt zult krijgen. Wij geven garantie op het gras, op de installatie en zijn pas tevreden als u dat bent. Beter kan niet, volgens ons.

Ons advies: zorg voor persoonlijk advies, en de mogelijkheid om verschillende soorten te zien en voelen. Niet elk gras is geschikt voor elke toepassing. Daarom raden wij online kunstgras kopen af.

Kunstgras kopen voor uw tuin

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over wie we zijn, met welke merk producten wij werken. Maar het gaat niet alleen om het kunstgras, het gaat om het totaal plaatje, het advies, het gevoel, de service, en de kwaliteit van kunstgras leggen. Omdat iedereen zich online op een mooie en goede manier kan presenteren geven wij altijd het advies om de volgende acties te doen als u over wilt gaan tot kunstgras kopen:

 • Vraag test certificaten op van het product dat u kiest, om aan te tonen hoe lang het gras mooi blijft.
 • Is het kunstgras aantoonbaar veilig? Vraag bewijs op, en vraag ook bij welke instantie dit gedaan is. Want velen zeggen dat het veilig is maar kunnen dat niet aantonen.
 • Vraag een lijst met klanten op die u kunt bezoeken, zodat u kunt zien hoe het product er geïnstalleerd uit ziet, hoe het eruit ziet na een bepaalde periode van gebruik, en kunt vragen aan deze klanten hoe het advies traject, de installatie en de service was.

Wilt u persoonlijk advies, dan komen wij graag langs.

Welke types kunstgras zijn er te koop?

Kunstgrasservice werkt met het merk Royal Grass, al sinds 2003 een betrouwbaar product. Het Royal Grass portfolio heeft verschillende kwaliteiten met ieder zijn specifieke eigenschappen, vezellengte, dichtheid en prijs.

Waar op letten bij kunstgras kopen?

Wanneer u kunstgras gaat kopen is uiteraard ook prijs een belangrijk onderdeel, maar besef dan wel dat kunstgras lang mee gaat. Dus het moet er ook een lange tijd mooi uit zien. Vele kunstgrassen zien er na een zeer korte periode niet meer zo mooi uit als toen u het kocht. Zorg dat u geen spijt krijgt. Wij zetten nog even alles op een rijtje waar u op moet letten bij kunstgras kopen.

 • Zijn er technieken toegevoegd aan het gras om het sterker, veerkrachtiger te maken?
 • Als er gewicht op heeft gestaan, komt de vezel dan mooi overeind uit zichzelf?
 • Heeft het gras meerdere kleuren om er natuurlijk uit te zien?
 • Welke garanties krijg ik?
 • Hoe ga ik het kunstgras gebruiken? Spelen er dagelijks kinderen op , of is het alleen een siergazon?

Wat heeft u nog meer nodig?

Voor het perfect leggen van grastapijt is niet alleen kunstgras nodig, laat u de aanleg uitvoeren door Kunstgrasservice dan zorgen wij voor deze materialen. Besluit u om kunstgras te leggen dan heeft u de volgende zaken ook nodig, deze kunnen wij u uiteraard ook leveren:

 • Kantopsluiting
 • Lijmband voor maken van de naden
 • Drukverdelend doek
 • Kwartszand