KUNSTGRAS KOPEN

Bij het kopen van kunstgras is het belangrijk om bij verschillende zaken stil te staan. Houd bijvoorbeeld rekening met het beoogde gebruik van het gazon en met de periode van het jaar waarin u het kunstgras koopt. Kunstgras voor een siertuin vereist namelijk andere eigenschappen dan kunstgras voor op het dak of kunstgras op het schoolplein. Bij Kunstgrasservice voorzien we u vanaf de allereerste ontmoeting van uitgebreid advies en onze specialisten weten precies waar u rekening mee moet houden bij het kopen van kunstgras.

Hoe u het kunstgras wilt gebruiken heeft een grote invloed op welk model het meest geschikt is. Bedenk voordat u het kunstgras aanschaft daarom goed waar het voor bestemd is. Wilt u het aanleggen in de tuin, op het balkon of misschien op het schoolplein? Is het bestemd als siergras, voor spelende kinderen, voor huisdieren of misschien zelfs voor beide?

Voor welke toepassing wilt u kunstgras kopen?

SOORTEN KUNSTGRAS

Bij Kunstgrasservice hebben we verschillende soorten kunstgrassen van het merk Royal Grass®. Al deze kunstgrassen zijn van de hoogste kwaliteit, maar verschillen onderling wat betreft vezellengte, grasbezetting, het soort vezels en daardoor ook qua gewicht. Hierdoor zijn sommige modellen beter geschikt voor op het balkon, sommige juist voor siergazons en andere voor op het schoolplein. Weer andere zijn juist erg geschikt voor een tuin waar de huisdieren lekker in kunnen ravotten.

UITSTEKENDE SERVICE

Omdat het selecteren van het juiste soort kunstgras zo nauw luistert, is het belangrijk dat u van betrouwbare informatie wordt voorzien. Bij Kunstgrasservice hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras voor verschillende toepassingen in een leef- en speelomgeving. Mede daardoor kunnen we u voorzien van de juiste informatie en u helpen met het selecteren van het kunstgras dat het best aansluit op uw wensen en verwachtingen.

KUNSTGRAS AANLEGGEN

Heeft u een kunstgrasmat gevonden die perfect past bij de beplanting in uw tuin en het beoogde gebruik van het gazon, dan kunnen we de volledige installatie, inclusief graaf- en grondwerken, voor u uitvoeren. Ook zijn we in staat het project passend voor u af te werken met borders, bomen, beplanting en andere onderdelen als tuinverlichting. Bij Kunstgrasservice zijn we uiteindelijk pas tevreden als u dat ook bent. Daarom durven we u een 100% tevredenheidsgarantie te geven.

GARANTIE

Met kunstgras van Royal Grass® bent u verzekerd van een grasmat die jarenlang meegaat, mits deze op de juiste manier is geplaatst. Royal Grass® geeft dan ook een garantie van 15 jaar op kunstgras dat is geïnstalleerd door een officieel aangesloten installateur zoals Kunstgrasservice. Wanneer een erkende dealer van Royal Grass® een gebrek constateert dat onder de garantie valt, dan zorgt Royal Grass® er samen met de dealer voor dat dit deel van het gazon wordt hersteld of vervangen.

KUNSTGRAS SHOWTUIN

Om een weloverwogen keuze te maken, raden we u aan onze kijktuin te bezoeken voordat u het kunstgras koopt. Hier kunt u onze collectie kunstgrassen bekijken in overzichtelijke gazons. We hebben de kunstgrassen aangelegd in combinatie met beplanting zodat u een goed beeld krijgt van de kleur en het uiterlijk van iedere grasmat. Onze specialisten geven u graag rondleiding en kunnen u voorzien van gedegen advies. Maak vooraf wel een afspraak voor persoonlijk advies.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige kunstgrassen bij uitstek geschikt zijn als siergras terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensieve betreding. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van een kunstgras dat het best past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

ROYAL GRASS® SENSE

Extra lange vezels (52mm) die door het gebruik van de ReaDY®-technologie alle kanten opstaan. Door de hoge kwaliteit sterk genoeg om huisdieren op los te laten.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Een rijke grasmat met extra veel vezels (42mm). Door ReaDY® staan de vezels allemaal een andere kant op, waardoor het gras zeer fraai kroest. Uitermate geschikt voor de mooiste daktuinen.

ROYAL GRASS® WAVE

Een prachtige natuurgetrouwe grasmat met een lengte van 36mm. Door de ReaDY®-technologie oogt de grasmat nooit te statisch en de fraaie kleur maakt dit kunstgras extra geliefd.

Onze referenties

Wilt u een van onze eerdere kunstgrasprojecten bestuderen. Dan delen we graag onze referenties. Ook kunt u meer lezen over onze projecten in onderstaande artikelen.

Klanttevredenheid kunstgrasservice
Menu