Kunstgras bedrijfstuin

Verfraai uw showroom met kunstgras

Veel bedrijfsgebouwen, kantoren en showrooms ogen nogal kil. Bij Kunstgrasservice kunnen we ieder bedrijf verfraaien met kunstgras. Zoals bij een dealer van elektrische voertuigen plaatsten we kunstgras voor de entree en de outdoor showruimte. Door de aanleg van het kunstgras heeft de onderneming opeens een heel andere uitstraling.

Een groene uitstraling

Een belangrijke reden waarom veel bedrijven overwegen een gazon of meerdere grasvelden aan te laten leggen, is de prettige groene uitstraling van gras. Kunstgras is een uitstekende oplossing voor het plaatsen van groen rond uw bedrijf. Zoals u ziet zorgt het kunstgras bij deze dealer voor een stijlvolle, groene inkom die karakter van de onderneming benadrukt. Bij Kunstgrasservice kunnen we het kunstgras vrijwel overal en op alle manieren plaatsen. In dit specifieke geval (voor een dealer van elektrische golfkarren) hebben we het kunstgras bijvoorbeeld op heuvels gelegd, zodat de showruimte doet denken aan een golfbaan.

Weinig onderhoud

Als ondernemer zit u natuurlijk niet te wachten op een hoop extra werk en kosten door de aanleg van een gazon. Kunstgras is daarom een geschikt alternatief voor natuurgras. Kunstgras heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft het niet te maaien of te sproeien en het ligt er desondanks het hele jaar door prachtig bij. Kunstgras blijft altijd mooi groen en wordt nooit modderig of drassig. Daardoor is kunstgras niet alleen erg geschikt voor een inkom, maar bijvoorbeeld ook voor velden waar u uw producten op tentoon kunt stellen, zoals in dit geval de elektrische golfwagens.

Royal Grass® Sense

Voor het project dat we hier uitlichten, hebben we gebruikgemaakt van Royal Grass® Sense. Dit kunstgras is precies wat u zoekt als u kunstgras met een natuurgetrouwe uitstraling wilt. Bij de Royal Grass® Sense hebben alle kunstgrasvezels, net als echte grassprieten, stuk voor stuk een andere ‘groeirichting’. In combinatie met de realistische kleur en glans, de natuurlijke V-vorm van de vezels en de mooie lengte van 52mm, zorgt dit voor een volle grasmat die nauwelijks van natuurgras te onderscheiden is.

Bij Kunstgrasservice maken we altijd gebruik van kunstgras van het merk Royal Grass®. Dit kunstgras wordt op een milieuvriendelijke manier ontwikkeld, is gegarandeerd veilig voor de gezondheid (kinderen en huisdieren kunnen er dus zonder problemen op spelen) en het kunstgras heeft een jarenlange levensduur. Naast de Royal Grass® Sense hebben we nog diverse andere fraaie modellen Royal Grass® kunstgras in onze collectie. Ieder model heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Menu