0495 374797 info@kunstgrasservice.be

Kunstgras tuin

U heeft een mooi aangelegde tuin maar dat gazon… het is een doorn in het oog. Het gras wil niet goed groeien en als u er even niet naar omkijkt ziet het er niet meer uit. Troost u, er zijn veel mensen die hier last van hebben. Maar er is tegenwoordig een heel mooi alternatief. Een Kunstgras tuin is de oplossing. De soorten die wij voeren zijn zeer sterk en ontzettend mooi. Bij sommige producten is het verschil met natuurgras minimaal.

Een kunstgras tuin is mooi, en zorgt voor vele jaren plezier. Maar om een blijvend mooi resultaat te bereiken is de kwaliteit van de onderbaan van cruciaal belang. Want de mat kan nog zo mooi zijn, als de onderbaan slecht is zult u niet lang kunnen genieten van uw prachtige gazon. Laat u daarom goed informeren.

Met kunstgras krijgt u meer tijd voor andere dingen. Want maaien, water geven, kantjes knippen, bijzaaien, onkruid steken, dat is allemaal verleden tijd. U hoeft alleen nog maar te genieten van uw gazon. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Uiteraard vraagt een kunstgras tuin wel een hogere investering dan gewoon gras. Maar bedenk dat u met natuurgras na de aanleg niet klaar bent. Elk jaar weer heeft u terugkerende kosten en alle ergernis. Met een kunstgras tuin bent u voor jaren klaar. Als u dat allemaal meerekent valt de kunstgras prijs mee en is de overweging voor een kunstgazon helemaal zo gek nog niet.

Kunstgras tuin

Hoge kwaliteit kunstgras

  • Hoogwaardige PE grondstoffen
  • UV stabiliteit en kleurechtheid
  • Geen zware metalen  of gevaarlijke stoffen
  • Zachte vezels
  • V-Shape en MiNT-technologie
  • Lange garantietermijn

Kunstgras tuin garantievoorwaarden

Kunstgrasservice werkt alleen met top kwaliteit. Op de producten van Royal Grass geven wij 15 jaar garantie. De garantie gaat in op het moment van aanlevering.

Erkende verdelers

Royal Grass erkende dealerRoyal Grass® staat voor kwaliteit en een natuurlijke uitstraling. Maar het gaat verder dan alleen de perfect groene grasmat. Het realiseren van een goede ondergrond en het vakkundig plaatsen zijn zeker zo belangrijk om jarenlang plezier te beleven aan uw gazon. Daarom werkt Royal Grass® met erkende verdelers. Wij zijn erkend verdeler in de regio Oost-Vlaanderen.