ROYAL GRASS® KUNSTGRAS

Bij Kunstgrasservice werken we uitsluitend met de allerhoogste kwaliteit kunstgras van het merk Royal Grass®. In combinatie met onze jarenlange ervaring en uitstekende, op maat gemaakte service dient dit kunstgras als basis voor de mooiste gazons in Wetteren en omstreken. Als officiële leverancier en plaatser van Royal Grass® in Oost-Vlaanderen beschikken we over een brede collectie kunstgrassen die stuk voor stuk speciaal zijn ontwikkeld voor tuindoeleinden. U geniet van alle voordelen van kunstgras, terwijl uw gazon nauwelijks van echt gras te onderscheiden is.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAROM ROYAL GRASS®

De praktische voordelen van kunstgras waren al een tijdje bekend; het is zeer stevig en vergt vrijwel geen onderhoud. Toch waren er tot niet zo heel lang geleden maar weinig mensen die kunstgras kozen voor in de tuin, simpelweg omdat het er nogal nep uitzag. Totdat Royal Grass® als eerste kunstgrasproducent besloot kunstgras speciaal voor tuindoeleinden te ontwikkelen. Royal Grass® bezit alle eigenschappen die nodig zijn voor een even fraai als gebruiksvriendelijk gazon in de tuin; het ziet er levensecht uit, heeft een jarenlange levensduur en blijft het hele jaar mooi groen zonder dat u er omkijken naar heeft.

STERK EN DUURZAAM

Naast het realistische uiterlijk heeft Royal Grass® nog een belangrijke eigenschap: het is zeer stevig en slijtvast. Zelfs als men het kunstgras intensief gebruikt, heeft de grasmat een jarenlange levensduur. Kinderen kunnen er heerlijk op spelen zonder het stuk te lopen en ook huisdieren kunnen er lekker op ravotten zonder dat het gazon hier enige hinder van ondervindt. Na een hevige regenbui droogt het gras bovendien snel op en Royal Grass® verkleurt door topkwaliteit uv-filters niet door de zon. Klanten in België ontvangen maar liefst 15 jaar garantie op hun Royal Grass® kunstgras. Royal Grass® produceert het kunstgras bovendien op een milieuvriendelijke wijze.

TOP KWALITEIT

Hoe creëer je kunstgras dat sprekend lijkt op echt gras? Dat begint met het nauwkeurig bestuderen van echt gras. Hoe zien grassprieten er onder de microscoop uit? Hoe groeien grassprieten? Wat voor vorm hebben ze? Royal Grass® heeft door uitgebreid onderzoek diverse gepatenteerde technologieën weten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat de uiterlijke kenmerken van echt gras tot in het kleinste detail zijn nagebootst. Zo staan de vezels niet allemaal dezelfde kant op, maar hebben ze stuk voor stuk een eigen groeirichting. Bovendien hebben de vezels een natuurgetrouwe V-vorm en zorgen microscopisch kleine nerven ervoor dat zonlicht op een natuurlijke wijze weerkaatst.

Voordelen Royal Grass®
Menu