Natuurlijk ogend kunstgras

Natuurlijk ogend kunstgras

De reacties van onze klanten zijn unaniem. Kunstgras zag er nog nooit zo echt uit. Het zal bij velen vraagtekens oproepen als ze Royal Grass® Sense zien, ze zullen niet geloven dat het nepgras is.

Het meest natuurlijke kunstgras

Royal Grass® Sense is een prachtig product. Voorzien van de nieuwste technologische innovatie waarbij de vezels gekroesd zijn. Daardoor staan de vezels in verschillende richtingen en krijgt het kunstgras een zeer natuurlijke uitstraling

Welke is echt, welke is nep?

Sense kunstgras vs natuurgrasDe meeste argumenten om geen kunstgras te nemen zijn dat het te nep is. Met Royal Grass® Sense bieden we hier een oplossing voor.

Sense-vs-natuurgras

Uitvoerig getest

In 2016 hebben we besloten om het producten niet wereldwijd te lanceren maar alleen in België, om te kijken hoe er op het product gereageerd zou worden. Waarom België? Omdat de verdelers in België de voordelen van dit product direct zagen. In dat jaar is er 7.500 meter Sense geplaatst en zijn de verdelers maar ook de klanten geweldig enthousiast. En het goede nieuws is dat de prijs van dit product ook zeer interessant is.

Menu