0495 374797 info@kunstgrasservice.be

Kunstgras prijs

Niet zand gevulde systemen

Producten met mosdraad

Royal Grass kunstgras Seda

Royal Grass® Seda

Een voordelig type kunstgras met kwaliteit uitstraling? De vezels van Royal Grass® Seda zijn 30mm lang. De ideale hoogte voor een net gemaaide graslook. De grassprietjes staan iets verder uit elkaar waardoor het grastapijt iets opener is.

Prijs € 29,95

Royal Grass Silk 25

Royal Grass® Silk 25

Royal Grass® Silk25 heeft een flexibele en zachte vezel. Met de vezelhoogte van 25mm voelt het iets minder zacht aan dan bijvoorbeeld de Silk 35. De kortere vezel staat mooi recht op en geeft het gras een pas gemaaid uiterlijk.

Prijs € 31,95

Royal Grass Wave

Royal Grass® Wave

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. Deze hoge gekroesde vezel zorgt voor een wildere maar zeker frisse look. Het kunstgras heeft 4 frisse groentinten uw gazon omtoveren tot een prachtige tuin.

Prijs € 33,95


Royal Grass Sense

Royal Grass® Sense

Prachtig, mooi en natuurlijk ogend met een 52 mm lange gekroesde vezel. Deze hoge gekroesde vezel zorgt voor een wildere maar zeker frisse look. Het kunstgras heeft 4 frisse groentinten uw gazon omtoveren tot een prachtige tuin.

Prijs € 39,95

Royal Grass kunstgras Dolce

Royal Grass® Silk 35

Royal Grass® Silk 35 is onze bestseller. Dit type kunstgras voelt lekker zacht aan en ziet er vol en natuurlijk uit. De kleur is zomer groen en in combinatie met het lichtbruine mosdraad heeft het geheel een zeer luxe uitstraling.

Prijs € 39,95

Royal Grass Lush

Royal Grass® Lush

De geelbruine vezels tussen de groene grassprieten zorgen voor een heerlijke nazomerse uitstraling. De grasmat is vol en weelderig. Uw gazon oogt extra natuurlijk doordat de vezels niet allemaal dezelfde kant op staan (ReaDY®).

Prijs € 39,95


Royal Grass kunstgras Ecosense

Royal Grass® Ecosense

Royal Grass® EcoSense heeft een grashoogte van 40mm. Ziet er zeer netjes uit, voelt zacht aan en heeft veerkracht. Dit type gras is 100% recyclebaar omdat zowel de vezel als de backing en ook de coating uit 100% polyolifine materiaal bestaat.

Prijs € 42,95

Royal Grass kunstgras Deluxe

Royal Grass® Deluxe

Royal Grass® Deluxe is samengesteld uit 3 groentinten en een mosdraad. De 35 mm lange vezels staan dicht op elkaar wat het gras vol maakt. V-shape met MiNT-technologie zorgen ervoor dat de sprietjes mooi rechtop staan.

Prijs € 42,95

Kunstgras zonder mosdraad

Zand gevulde systemen

Royal Grass Exclusive 3.0

Royal Grass® Exclusive 3.0

Royal Grass® Exclusive 3.0 is  onze klassieker. Een grassoort met een mooie uitstraling die wordt versterkt door het bruine silica zand wat er in moet. Door dit zand is het gras bestand tegen zeer intensief gebruik.

€ 36,95

Royal Grass Kunstgras XPlay

Royal Grass® XPlay

Royal Grass® XPlay is een type gras wat is ontwikkeld voor zeer intensief gebruik. Trapveldjes, speeltuinen, scholen, het kan allemaal. Niet zozeer bedoeld voor uw tuin of balkon.

Prijs op aanvraag

kunstgras prijs

Kunstgras prijs

De kunstgras prijs is sterk afhankelijk van de componenten die gebruikt worden voor de productie van de vezels zelf. Uiteraard is de dichtheid van de mat en de lengte van de vezels belangrijk. Hoe meer vezel er in een mat gaan, hoe hoger de prijs van het kunstgras.

Ook werkt Royal Grass met een aantal innovaties die zijn doorgevoerd in de producten. innovaties die enkel en alleen ten doel hebben om het gras langer mooi te houden, en het er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien. Daarnaast hebben wij ook al onze producten laten testen op veiligheid. Een speciale norm (EN 71-3) die ook van toepassing is voor kinder speelgoed, en bijvoorbeeld uw tandenborstel. Het moet veilig zijn wanneer je het in je mond stopt, vooral ook gezien kinderen die ravotten in uw tuin. Daarom is er zoveel verschil in de kunstgras prijs tussen de verschillende aanbieders.

Kunstgras natuurgetrouw

Kunstgras met mosdraad

Producten met mosdraad zijn erg populair. De gekroesde vezel ondersteund de rechte vezels en vervangt daarmee de functie van het zand wat in de zandgevulde ssytemen gebruikt wordt. Dit mosdraad kan in hoogte en dikte gevarieerd worden. Een ander bijkomend voordeel is dat dit mosdraad in een andere kleur gemaakt kan worden, zoals licht bruin, tot donkerbruin of groen. Hierdoor krijgt het kunstgras ook een natuurlijkere uitstraling.  De kunstgras prijs is verschillend door alle innovaties, kwaliteit van componenten en mosdraad, lengte vezels etc. Laat u daarom goed informeren voordat u een keuze maakt en het kunstgras laat leggen. Overigens adviseren wij wel altijd om een laagje zand te gebruiken voor stabilisatie van de mat.

Kunstgras zonder mosdraad

Er zijn nog steeds wel soorten die moeten worden ingestrooid met zand. Het kunstgras waarbij geen mosdraad wordt gebruikt. Met de langere sprieten. Dit is geen gewoon zand. Het zand heeft als functie het grastapijt te verzwaren, stabiliteit te geven. Zodat het niet kan schuiven, of kan plooien.  Maar het zand heeft ook als functie de kunstgrasvezels te ondersteunen, recht te houden. Zand gevulde systemen kunnen over het algemeen wel beter tegen intensief gebruik.

kunstgras-prijsKunstgras prijs algemene informatie

Als u de stap wilt maken naar kunstgras, neem dan goed alle basis informatie door. Zodat u geen spijt krijgt van uw beslissing, en jaren kunt genieten van uw kunstgras gazon.

Kunstgras in de tuin voor een prachtig groen grastapijt met minimaal onderhoud. Bij Kunstgrasservice bent u aan het juiste adres, wij werken met een breed assortiment kunstgrassen van de allerbeste kwaliteit. Niet alleen wij durven dat te beweren ook al onze klanten waarbij we afgelopen jaren dit Royal Grass grastapijt hebben aangelegd. Maak een afspraak en ontdek de vele voordelen. U kunt onze showtuin bezoeken zodat we daar alle soorten kunnen zien, voelen en de kunstgras prijs bespreken OF wij komen bij u langs, geen probleem.

Minder onderhoud

Iedereen kent inmiddels de voordelen. En ja, in aanschaf is de kunstgras prijs soms een probleem, maar vergelijkt u het eens met de prijs van bestrating! Je mag het ook niet vergelijken met natuurgras, omdat dit grastapijt vele jaren meegaat. En nooit meer bemesten, maaien, verticuteren, kalk aanbrengen etc etc. Met minimaal onderhoud, zoals bladeren verwijderen kunt u jarenlang genieten.

Kunstgras met prachtige uitstraling

Kunstgras natuurgetrouwWij hebben in ons portfolio een product genaamd Sense, wij kunnen wel zeggen dat dit het meest natuurgetrouwe kunstgras ter wereld is. Niemand heeft een product als dit. Heeft u wel eens gedacht om nepgras te kopen maar is juist de strakke uitstraling van het grastapijt de reden dat het er ook echt uitziet als nepgras de reden waarom u er (nog) niet voor koos. Dit gras is nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke gras. En de kunstgras prijs van dit product valt ook nog erg mee. Neem een kijkje in onze showtuin of vraag een sample aan.

Alle soorten zijn op voorraad en direct leverbaar.