0495 374797 info@kunstgrasservice.be

Kunstgras leggen

Bij ons kunt u terecht voor professioneel kunstgras leggen. Wij komen graag bij u langs met toonstukken van onze soorten. Nadat u een keuze heeft gemaakt en wij alle belangrijke punten doorgesproken hebben, ontvangt u van ons een totaalofferte.

Als u akkoord bent met onze prijzen nemen wij u verder alle zorg uit handen en zorgen dat het project opgeleverd wordt zoals u in gedachten heeft.

Tevredenheids garantie

Wij zijn specialisten met jaren ervaring in kunstgras leggen. Getraind onder supervisie van onze leverancier en mede-verdelers in België. Wij werken samen met de andere verdelers als het om zeer grote werken gaat. En kunnen werken in gans België verzorgen. U kunt gerust uw project aan ons uitbesteden, of het nu om een grote of kleine plaatsing kunstgras gaat. Of een roofing of dakterras, tuin, speelveld of speeltuin. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

kunstgras leggen

Stabiele ondergrond is zeer belangrijk

Voordat je kunt starten met het plaatsen van kunstgras moet je zorgen voor een optimale ondergrond.  Deze moet vlak en egaal zijn maar ook voldoende regenwater kunnen afvoeren. Wij werken over het algemeen met stabilisé of chape.

Welke ondergrond nodig is hangt af van de situatie. Laat u daarom goed informeren. Want uw kunstgras kan nog zo mooi zijn, met een slechte ondergrond zult u er niet lang van kunnen genieten. Onze medewerkers weten exact welke dikte en mengverhouding van het zandcement nodig is. Pas als de ondergrond 100% in orde is kan gestart worden met kunstgras leggen.

Wat komt er kijken bij kunstgras leggen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden als wij het kunstgras leggen of voor particulieren die het zelf willen aanleggen hebben wij ook een handleiding beschikbaar. Maar als u besluit uw aankoop van kunstgras bij ons te doen kunt u het kunstgras leggen gerust aan ons overlaten. In veel gevallen, afhankelijk van de grootte van uw gazon, is dit zelfs inbegrepen in de prijs. Wat komt er kijken bij kunstgras plaatsen: Afgraven en egaliseren, aanbrengen fundering, aanbrengen kantopsluiting, kunstgras leggen, opborstelen, instrooizand aanbrengen en als laatste eventueel verankeren van het tapijt.