Wat bepaald de kunstgras prijzen?

De kunstgras prijzen worden bepaald door een aantal zaken. De dichtheid van de grasmat, de lengte van de vezels zijn aspecten die u zelf optisch kunt beoordelen. Daarvoor hoeft u geen expert te zijn. Maar een heel belangrijk onderdeel van de prijs kunstgras wat u niet zelf kunt beoordelen zijn de componenten oftewel grondstoffen die gebruikt zijn. Deze grondstoffen zorgen voor de levensduur van uw kunstgras. Laat u goed informeren over de afkomt van uw kunstgras, waar wordt het geproduceerd en door wie. Als dat onduidelijk is of blijft dan moet u alert zijn.

Kunstgras prijzenZoals u tijdens uw zoektocht al heeft ervaren is dat de kunstgras prijzen nogal verschillen. Er zijn vele soorten EN vele prijzen. Laat u adviseren door een specialist die het product afstemt op de door u gewenste toepassing. Wordt het veel gebruikt, dus kinderen die er lekker op vooruit kunnen of is het een tuin die minder intensief gebruikt wordt. Want de keuze van het gras zal daarvan afhangen. Kunstgras is plastic, en zal bij veel gebruik plat gaan liggen, dan ziet uw tuin er veel minder mooi uit. Met een top kwaliteit product is de prijs kunstgras wellicht iets hoger maar zult u hier minder snel last van hebben. Ook zult u wat minimaal onderhoud moeten doen. Sorry.

Slechte kwaliteit kunstgras

Helaas zien wij al te vaak tuinen met een lelijk kunstgras gazon. Het is gestreept, onregelmatig en ligt vaak plat ondanks dat het nog niet zo oud is. Dit komt puur door de slechte kwaliteit van het kunstgras.

Waardoor komt dat? De reden zit hem vooral in de grondstoffen maar ook bij de productie van het gras. Het komt jammer genoeg vaak voor dat afgekeurde kunstgrassen door handelaren worden gekocht in plaats via de specialisten. Weg garantie, weg betrouwbaarheid. Laat u daarom goed adviseren bij de aankoop van kunstgras.

Advies over kunstgras prijzen

De prijzen van het grastapijt worden grotendeels bepaald door de grondstoffen die gebruikt worden. Hoe meer, en hoe beter van kwaliteit de grondstoffen zijn des te duurder het product. Belangrijk is dat u met een betrouwbare installateur werkt. Vraag om referenties, klanten waar het gras al langer ligt. En kijk of deze klanten tevreden zijn. En laat aantonen dat het kunstgras van top kwaliteit is. Behalve het kunstgras zijn er nog een aantal zaken waar u rekening mee moet houden zoals zand, een drukverdelend doek, nadenband, lijm en een valdempende onderlaag voor veiligheid.

Loop eens binnen, maak een afspraak en wij zullen u overtuigen. En u gaat naar huis met een goed gevoel, en alle kennis met betrekking over hoe kunstgras prijzen tot stand komen.