KUNSTGRAS

Kunstgras is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor veel mensen is het onmogelijk om hun natuurgras in een goede staat te houden. Als de kinderen er op spelen, wordt het gras kaal gelopen. Na een regenbui wordt uw gazon een modderpoel met alle gevolgen van dien. Of uw tuin heeft schaduwrijke plekken en wil het gras er gewoonweg niet groeien. De ander werkt de hele week, is laat thuis en wil die spaarzame vrije tijd die hij of zij heeft niet besteden met het onderhoud van de tuin.

DESKUNDIG ADVIES, VAKKUNDIGE REALISATIE

Als kunstgras specialist komen wij hier dagelijks mee in aanraking. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in dit tuin product. Wij leveren perfect werk, gegarandeerd. Elke keer weer. Elke situatie is anders. Ieder heeft zo zijn eigen wensen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij zijn de partij die u adviseert, het grastapijt zal leggen, en U service verleent nadien. Meer informatie over de verschillende prijzen kunt u hier vinden.

Royal-Grass-Aura
ROYAL GRASS® AURA

Van de fijne, kort gemaaide sprieten tot de frisgroene kleur: dit kunstgras ademt één en al voorjaar. Door de lekker zachte, wat kortere kunstgrasvezels is dit prachtige lentegazon bijvoorbeeld erg geschikt voor een tuin waar de kinderen regelmatig in spelen.

Lengte vezels: 30 mm

€ 37,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Blossom
ROYAL GRASS® BLOSSOM

Schenk je tuin een volle uitstraling met Royal Grass® Blossom. Dit model heeft een prachtige diepgroene kleur en weelderig lange sprieten (50mm) die dansen in de wind. De zachte vezels zijn een waar genot om met je blote voeten overheen te wandelen.

Lengte vezels: 50 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bloom
ROYAL GRASS® BLOOM

Voor een weelderig gazon met mooie lange sprieten is Royal Grass® Bloom een uitstekende optie. Ondanks het prachtige uiterlijk kan deze mooie hoge grasmat tegen een stootje. Ideaal als je opgroeiende tieners hebt die graag in de tuin sporten en spelen.

Lengte vezels: 52 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bliss
ROYAL GRASS® BLISS

In de zomer krijgen gazons een warmgroene tint doordat sommige grassprieten geel worden. Royal Grass® Bliss bootst dit effect na door groene vezels af te wisselen met zongebruinde. Verder heeft dit model prachtige lange sprieten die door ReaDY® alle kanten opstaan.

Lengte vezels: 52 mm

€ 45,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Wave
ROYAL GRASS® WAVE

Met 36mm heeft Royal Grass® Wave een mooie ‘maaihoogte’, een beetje alsof je het gras vorige week nog gemaaid hebt. Hierdoor ziet je tuin er altijd netjes verzorgd uit, maar door de ReaDY®-technologie kroezen de vezels zeer natuurgetrouw en oogt het gazon niet té strak.

Lengte vezels: 36 mm

€ 34,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense
ROYAL GRASS® SENSE

Haal de natuur in huis met Royal Grass® Sense. Met extra lange vezels die door ReaDY® zeer natuurlijk kroezen, krijgt dit gazon een bijzondere, ongerepte uitstraling. Bij uitstek geschikt als je een tuin wilt met een wat ‘wildere’ look. Niet voor niets een best-seller.

Lengte vezels: 52 mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Lush
ROYAL GRASS® LUSH

Ook dit mooie, hoge kunstgras heeft een fijne zomerse tint door het gebruik van wat bruingele vezels tussen het groen. Het gras kroest zeer natuurlijk door ReaDY®, maar de sprieten zijn in vergelijking met Royal Grass® Bliss een centimeter korter.

Lengte vezels: 42 mm

€ 40,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

In deze video hieronder leggen we uit hoe de ReaDY®-technologie werkt en waarom de kunstgrassen hierboven er zo natuurlijk uitzien.

VOORDELEN KUNSTGRAS

We kennen inmiddels de vele voordelen van kunstgras. Onderhoud is minimaal. En is plezierig in gebruik. U kunt veel intensiever gebruik maken van uw gazon dan met natuurgras mogelijk zou zijn. Voor een gezin met kleine kinderen is dit een uitkomst. De voordelen zoals nooit meer maaien en nooit meer water geven zijn bekend.

Met Royal Grass® kunstgras bent u jarenlang verzekerd van een prachtig gazon. Een product met een lange levensduur dat perfect geschikt is voor kinderen en huisdieren. Laat u wel goed informeren want er is veel verschil in kwaliteit.

TOEPASSINGEN

Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig. Royal Grass® kunstgras is aantoonbaar 100% veilig. En ons gras blijft lang mooi, 15 jaar garantie. Daarom kan het voor veel toepassingen gebruikt worden. Als alternatief voor een natuurgras gazon. Ook populair als vloerbedekking op een balkon of dakterras. De laatste jaren in het plaatsen van kunstgras op (platte) roofings ook populair. En sommige kinderen vinden een mooi groen grastapijtje in hun slaapkamer helemaal het einde!

LATEN PLAATSEN OF ZELF DOEN

Wanneer u besluit kunstgras aan te plaatsen dan kunt u bij ons terecht. Ons team van specialisten legt het graag voor u aan. Bent u handig en wilt het liever zelf aanleggen? Dat kan ook. U kunt het kunstgras bij ons kopen, wij kunnen u ook enkele tips geven voor een mooie installatie.

Kiest u voor kunstgras aanleg door ons team, dan zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een prachtig gazon. Wij verzorgen de verwijdering van de oude grasmat, of bestrating, Indien nodig leggen we drainage aan. Daarna wordt het kunstgras geplaatst, en ingezand om uw gazon mooi af te werken.

WELK TYPE KUNSTGRAS IS GOED

Wij werken met een betrouwbaar kunstgras merk. De herkomst van de producten is duidelijk. En kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit geeft u zekerheid want mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan zullen wij alles doen om dit op te lossen. Daarom werken wij met Royal Grass® kunstgrassen. Een bewezen kwaliteit met de meest natuurlijke uitstraling. Het merk is al sinds 2003 actief. Wij vinden het belangrijk 100% erop te kunnen vertrouwen dat het grastapijt veilig is voor u als gebruiker, maar ook jarenlang mooi blijft. Wij zijn tuinaannemers, wij houden van groen en leven en adviseren u graag bij de kopen van uw grastapijt.

In België zijn wij in 4 regio’s actief met Royal Grass®. Te weten West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen / Brabant.

Erkend dealer royal grass
Menu